Acest concurs a expirat în data de 2016-06-27. Vezi concursurile active aici.
Iubesc telenovela! Si recunosc acest lucru din tot sufletul!

Concursul se deruleaza in intervalul 23 mai 2016 - 26 iunie 2016, pe teritoriul Romaniei.

Pentru a participa la concurs, participantul, in perioada 23 mai 2016 - 26 iunie 2016, trebuie sa urmareasca serialul „Pana la capatul lumii" difuzat pe postul de televiziune Acasa TV, sa descopere indiciul zilei, sa acceseze pagina dedicata concursului, sa completeze formularul de inscriere cu toate datele solicitate, si sa introduca indiciul zilei.

lndiciul zilei va fi comunicat in timpul difuzarii serialului „Pana la capatul lumii", in scris, o singura data. Fiecare indiciu zilnic corect, califica participantul la castigarea premiului zilei.

Fiecare participant se poate inscrie in concurs de cate ori doreste, in toata perioada de desfasurare a concursului.

Castigatorul va fi desemnat in functie de rapiditatea inscrierii indiciului in pagina de concurs, primul participant care va inscrie indiciul zilei in mod corect, fiind desemnat castigator al premiului zilei.

Concursul are 35 de premii zilnice.

Fiecare premiu zilnic consta intr-o bratara de lungime 18 cm, cu 2 gauri pentru snur reglabil (portocaliu si rosu), cu placuta de argint 925, personalizata cu sigla „Acasa", finisaj patinat in jurul textului.

Castigatorii vor fi desemnati zilnic, cate un castigator pe zi, pentru indiciile incarcate in concurs in ziua de concurs precedenta.

Pentru evitarea oricarui dubiu: lnscrierea unui indiciu in concurs, califica participantul exclusiv pentru premiul din ziua respectiva.

Castigatorii vor fi desemnati dintre participantiicare au inscris corect indiciul zilei si vor fi anuntati public pe site-ul acasatv.ro, cel mai tarziu pana la ora 13:00, in ziua urmatoare.  Prin exceptie, castigatorii desemnati in zilele de sambata si duminica din perioada concursului, vor fi anuntati in zilele de luni imediat urmatoare,in acelasi conditii.