Acest concurs a expirat în data de 2016-04-16. Vezi concursurile active aici.
De 23 de ani ai ProFM din PLIN! Andrei Gheorghe si Greeg dau zilnic plinuri de carburant!

Concursul se desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul emisiunilor postului de radio Pro FM, in perioada cuprinsa intre data de 04.04.2016 si data de 15.04.2016.

Astfel, de luni pana vineri, se vor desfasura o sesiune de concurs /zi, intre 07.00 si 10.00 dimineata, in cadrul matinalului ProFM. Sesiunea de concurs aferenta fiecarui interval orar aici mentionat dureaza 5 minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a concursului, dupa cum se detaliaza mai jos.

Persoana care prezinta emisiunea Pro FM radiodifuzata la momentul in care se organizeaza sesiunea de concurs, va da semnalul de incepere a concursului”. Din acest moment, participantii trebuie sa trimita un mesaj SMS la numarul 1872, conditiile de tarifare sunt conform politicii fiecarui operator de telefonie mobila, cu raspunsul la intrebarea „Cati ani implineste ProFM in data de 15 aprilie 2016”. Tariful pentru mesajele SMS se aplica automat, odata cu trimiterea mesajului SMS.

Vor fi considerate mesaje SMS valabile numai mesajele SMS primite in interiorul sesiunii de concurs, respectiv in cele 5 minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a concursului si care nu sunt expediate prin linii telefonice cu identitate ascunsa.

Persoana care prezinta emisiunea Pro FM la momentul inchiderii Sesiunii de concurs, va declara castigatori primul si al doilea SMS corect. Acestia vor castiga fiecare cate un card Mol Silver. Persoana care prezinta emisiunea ProFM va contacta telefonic participantii expeditori primului si al celui de-al doi-lea SMS valabil.