Acest concurs a expirat în data de 2014-12-22. Vezi concursurile active aici.
Zambet pentru zambet!

Concursul "Zambet pentru zambet" se va desfasura in perioada 10.11 – 21.12.2014.

Concursul se va desfasura astfel:

In ziua de 10.11.2014, pe pagina oficiala Farmaciile DONA de pe Facebook va fi lansata Aplicatia “Zambet pentru zambet" in care participantii la Concurs pot sa genereze si sa disemineze o reprezentare vizuala de fapte generale, formulate creativ despre ei, pe baza datelor publice din reteaua Facebook, sau despre prietenii lor, pe baza datelor furnizate de fiecare participant.

Devine participant la Concurs si se obliga sa respecte integral acest Regulament orice persoana care intra in Aplicatie in perioada Concursului, genereaza un Infografic pentru sine sau pentru un prieten. 

Concursul va avea cate un premiu dublu zilnic, pe toata durata campaniei si 100 premii de final de campanie. Castigatorii zilnici vor fi desemnati pe baza unor momente de timp castigatoare zilnice, extrase in mod aleator din intervalul 00:00 – 23:59. Participantul care in ziua si la momentul declarat castigator a generat un Infografic este declarat castigatorul zilei respective. Daca in ziua si la momentul de timp declarat castigator nu exista niciun Infografic generat, va fi desemnat castigator primul participant care a generat un Infografic ulterior momentului castigator. 

Castigatorii zilnici vor fi anuntati pe pagina oficiala de Facebook Farmaciile Dona saptamanal, in fiecare zi de luni a saptamanii urmatoare, exceptie facand saptamana 24-30 noiembrie, pentru care anuntarea castigatorilor va avea loc marti, 2.12.2014

La sfarsitul campaniei, toti participantii la Concurs, vor intra automat in tragerea la sorti pentru premiile de sfarsit de campanie. Extragerea se va face automatizat, prin intermediul random.org. In data de 22.12.2014, castigatorii premiilor de final de campanie vor fi anuntati pe pagina oficiala de Facebook Farmaciile Dona. 

In cadrul acestui concurs se vor acorda:

  • 42 de premii zilnice - constand in cate doua aparate de masaj, unul pentru participant si unul pentru cel drag
  • 100 de premii la sfarsit de campanie, constand in cani optimiste