Acest concurs a expirat în data de 2015-06-17. Vezi concursurile active aici.
M&M Wanted - Periculos de deliciosi

Loteria publicitara se va desfasura in perioada 08.05 - 16.06.2015 in toate magazinele de pe teritoriul Romaniei, in care se comercializeaza produsele M&M’s, in varianta de ambalaj de 90 g (Chocolate, respectiv Peanut) inscriptionate cu mesajul special de campanie.

La aceasta Loterie publicitara participa produsele comercializate individual marca M&M’s, in varianta de ambalaj de 90 g (Chocolate, respectiv Peanut), inscriptionate cu mesajul special de campanie, comercializate in magazinele participante de pe teritoriul Romaniei.

Pentru a se inscrie in Loterie, participantii trebuie sa achizitioneze in perioada Loteriei minim 1 produs participant, sa pastreze ambalajul si sa inscrie codul unic gasit in interiorul ambalajului accesand pagina de Facebook M&M's Romania sau trimitand codul prin SMS la numarul scurt 1890. Participantii trebuie sa pastreze ambalajele aferente codurilor inscrise in Loterie, pentru a putea valida alocarea premiului in eventualitatea castigului.

Pe pagina de Facebook va exista o sectiune speciala unde consumatorii care au achizitionat Produse participante, vor completa urmatoarele date: Nume, Prenume, Numar de telefon, Adresa de Email, Codul unic gasit in interiorul ambalajelor produselor participante.

In cadrul Loteriei publicitare se vor acorda urmatoarele premii:

  • 40 de premii in bani, cu o valoare individuala neta de 150 Euro, echivalentul in RON la cursul BNR din ziua realizarii extragerii;

Premiile prin tragere la sorti vor fi acordate in prezenta unei comisii de extragere alcatuita din 2 reprezentanti ai Organizatorului si un reprezentant  Mars Romania, la sediul celei din urma, in perioada 20 - 24 Iunie 2015. Tragerea la sorti se va realiza prin folosirea unui program informatic de extrageri computerizat, pe baza unui algoritm electronic, de tipul random.org. Pentru fiecare numar de bon inscris in Loterie, participantul poate castiga maxim un premiu prin tragere la sorti.