Acest concurs a expirat în data de 2017-04-14. Vezi concursurile active aici.
Cine suna, ala e… castigator!

Cine suna, ala e!

Poate crezi ca nu ai sanse. Te gandesti ca te intreci cu 100.000.

De fapt, ai un singur adversar. Iar, cand ziua aceea va veni, cand numele tau va fi strigat … Fii primul care suna la 0722 20 60 20! Cine suna, ala e… castigator! 

Primul venit, primul servit cu potul de sute sau mii de EURO. 

Campania "Cine Suna” se desfasoara pe postul de radio Kiss FM, de luni pana vineri (inclusiv), in intervalul orar 6:00 – 22:00, cate cinci editii pe zi.

Pentru a participa la concursul campaniei, ascultatorii postului de radio Kiss FM se pot inscrie, o singura data, pe site-ul www.kissfm.ro, completand campurile formularului de inscriere si apasand butonul “Inregistreaza”, sau prin trimiterea unui mesaj tip SMS la numarul 0722206020 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Telekom) cu numele, prenumele si localitatea in care receptioneaza postul de radio Kiss FM.

Cu ajutorul unei aplicatii software, vor fi alesi, din baza de date comuna a concursului campaniei, doi participanti din totalitatea celor inscrisi. DJii Kiss FM vor anunta, in direct pe postul de radio, numele celor doi participanti extrasi, asa cum a fost completat in formularul de concurs cu care participantii s-au inscris la campanie. 

Participantii la campanie care s-au inscris cu respectivele nume au la dispozitie 10 minute sa sune la 0722206020 (tarif normal) si sa intre in legatura directa cu DJii Kiss FM. Primul dintre cei doi participanti care reuseste sa intre in legatura directa cu DJii Kiss FM, inainte de expirarea intervalului de 10 minute, este declarat castigator, in direct.

Daca participantul este declarat castigator al editiei, acesta poate castiga premiul de minimum brut de 100 de EUR, la care se poate adauga reportul si/sau premiul bonus (fara, insa, ca un astfel de cumul sa fie obligatoriu pentru Co-organizatori).

Daca participantul este desemnat castigator, concursul campaniei se reia, in editiile viitoare, conform aceluiasi mecanism, pornindu-se de la suma minima bruta de 100 de EUR la fiecare editie in parte.

Daca niciunul dintre cei doi participanti nominalizati nu intra in direct cu DJii Kiss Fm la expirarea intervalului de timp de 10 minute avute la dispozitie, atunci nu exista castigator al editiei respective de concurs, iar premiul se reporteaza la urmatoarea/le editie/ii de concurs pana este declarat un castigator.Pentru a fi validat, ascultatorul trebuie sa intre in legatura directa cu DJii Kiss FM – legatura transmisa in direct pe postul de radio Kiss FM. 

Toti participantii la campanie, fie ca s-au inscris prin SMS, fie ca s-au inscris online, vor fi inscrisi intr-o baza de date comuna, care va contine o singura intrare pentru fiecare participant la campanie, cu filtru dupa numarul de telefon cu care s-a inscris la campanie. 

Fondul maxim de premiere in bani si obiecte este de 30.000 EURO.

Premiile in bani se achita direct castigatorului, in contul de lei deschis de acesta la o banca comerciala din Romania.