Acest concurs a expirat în data de 2016-03-31. Vezi concursurile active aici.
Intra pe site-ul directbooking.ro si gaseste indiciul fiecarei zile de concurs.

Concursul “Castiga vouchere de vacanta de 100 de euro si o vacanta de 5* in Bulgaria de la DirectBooking la Radio ZU!”, se va desfasura in perioada 21 – 30 Martie 2016, la Radio ZU, in cadrul Morning ZU, de luni pana vineri, intre orele 07:00 - 10:30.

Ascultatorii Radio ZU trebuie sa intre pe website-ul organizatorului – www.directbooking.ro, sa descopere indiciul fiecarei zile de concurs, care se va regasi pe homepage, si va fi indificat prin “indiciul zilei”.

Zilnic, in perioada 21 – 30 martie 2016, cu exceptia zilelor de 26, 27 martie, cand nu vor fi editii ale concursului, ascultatorii sunt invitati sa trimita prin SMS cu indiciul corespunzator zilei de concurs, in cel mult 10 minute de la anuntul concursului din fiecare zi. Persoana care trimite SMS-ul cu numarul 10 dupa startul concursului va intra in direct la Radio ZU si va castiga un voucher de vacanta in valoare de 100 euro. Voucherul poate reprezenta chiar avansul castigatorului, pentru rezervarea urmatorului concediu, valabil pana la 31.12.2016.

Persoana desemnata in direct la Radio ZU ca fiind castigatore, va fi contactata din nou, off-air, de catre co-organizator in aceeasi zi, pentru a stabili detaliile de intrare in posesia  voucherelor castigate.

La finalul campaniei, in data de 30 martie 2016, toti ascultatorii Radio ZU care s-au inscris la concursul “Castiga vouchere de vacanta de 100 de euro si o vacanta de 5* in Bulgaria de la DirectBooking la Radio ZU!”, trimitand SMS la 1815, cu unul dintre indiciile zilei, vor intra automat in cursa pentru o vacanta pentru 2 persoane, de 7 nopti, all inclusive in luna iunie la Lighthouse Golf & SpaResort (hotel de 5*) din Bulgaria, in valoare de 800 euro. Fiecare inscriere in finala este unica , in sensul ca daca in perioada de campanie s-au trimis mai multe SMS-uri de pe acelasi numar de telefon, este luata in considerare pentru extragere doar prima inscriere.

Extragerea marelui castigator se va face prin random.org, cu filmarea ecranului calculatorului pe care se face extragerea. Fiecare inscris in concurs primeste un numar de ordine, conform ordinii inscrierii in concurs, tinand cont de faptul ca fiecare inscriere a unui numar de telefon este unica si de faptul ca in cazul mai multor inscrieri de pe acelasi numar de telefon este luata in considerare doar prima inscriere.

Un ascultator poate castiga o singura data premiile mici oferite zilnic in cadrul acestei Campanii publicitare. Daca se constata ca un ascultator declarat anterior castigator, a mai fost declarat castigator ulterior, ramane valabil doar primul premiu castigat anterior. De asemenea, daca numele si prenumele nu corespund cu datele din actul de identitate al persoanei desemnate castigatoare, premiul nu se acorda si nu se reporteaza.

Valoarea totala a premiilor consta in:

  • Premii mici: 8 vouchere a cate 100 euro fiecare. Acestea vor fi oferite, cate unul pe zi, de catre co-Organizator, timp de 8 zile lucratoare.
  • Premiul mare: 1 vacanta pentru 2 adulti (peste 18 ani) si 2 copii (maxim 11,99 ani) de 7 nopti, all inclusive, in luna iunie 2016 la Lighthouse Golf & SpaResort (hotel de 5*) din Bulgaria (adresa Balchik, E87, 5 KM dupa Balchik), in valoare de 800 euro - perioada din luna Iunie este stabilita de comun acord cu organizatorul promotiei – www.directbooking.ro.

Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul trebuie sa trimita Co-Organizatorului, in aceeasi zi in care a fost anuntat ca este castigator, prin e-mail la adresele radiozu@radiozu.ro /office@radiozu.roori prin fax la nr. 021/ 409.19.02, o copie a actului de identitate.

Castigatorul este sunat de catre un reprezentant al organizatorului intr-un termen de 5 zile lucratoare de la data la care a fost declarat castigator, cu aceasta ocazie fiind confirmate detaliile premierii (modalitatea de a intra in posesia premiului/premiilor, etc.) Ulterior, Organizatorul se va ocupa de livrarea premiilor catre castigatori in termen de 10 zile lucratoare.