Acest concurs a expirat în data de 2015-07-01. Vezi concursurile active aici.
Campanie Vacanta de dat. Pentru abonat.

Concursul incepe pe 19 mai 2015 si se va incheia la 30 iunie 2015

Inscrierea in campanie reprezinta abonarea gratuita la newsletterul Vola, adica acceptul de a primi comunicari, oferte si informari din partea Organizatorului.

Beneficiul principal al campaniei este reprezentat de un voucher de servicii turistice de pe Vola, in valoare de 1.000 euro. Acesta poate sa fie folosit in urmatoarele 3 luni de la data acordarii premiului, pentru orice rezervare de bilete de avion, vacante, city breaks sau pachete turistice de pe Vola, indiferent de perioada calatoriei sau de numarul de persoane de pe rezervare.

Beneficiul secundar al campaniei este un voucher care ofera discount de 15 euro si se poate folosi in urmatoarele 90 de zile de la data emiterii (inscrierii in campanie) pentru orice rezervare de bilete de avion, vacante, city breaks sau pachete turistice de pe Vola, indiferent de perioada calatoriei sau de numarul de persoane de pe rezervare.

Va exista 1 premiu in valoare de 1.000 euro, care se va acorda prin tragere la sorti dintre toate persoanele fizice care indeplinesc cerintele regulamentului. Extragerea va fi efectuata dupa incheierea concursului, in maxim 15 zile lucratoare, folosind un sistem online de alocare numere random in prezenta unei comisii din partea Organizatorului, formata din 3 persoane. Castigatorul va fi anuntat pe email, folosind datele furnizate in cadrul procesului de inscriere in campanie.

Voucherele de 15 euro se vor acorda tuturor celor inscrisi in perioada campaniei, prin alocarea unui cod unic de discount, care va fi trimis pe emailul furnizat in timpul inregistrarii in companie.