Acest concurs a expirat în data de 2017-04-01. Vezi concursurile active aici.
Visurile se traiesc imreuna!

Campania promotionala „Visurile se traiesc impreuna” se desfasoara in perioada 01 februarie – 31 martie 2017.

La prezenta campanie participa urmatoarele produse:

  • Cafea prajita si macinata:
    • Jacobs Kronung 100 g
    • Jacobs Kronung 250 g
    • Jacobs Kronung Intense 250 g
    • Jacobs Kronung Decaf 250 g
    • Jacobs Kronung 500 g
    • Jacobs Kronung 1 kg
  • Cafea Solubila:
    • Jacobs Kronung 1.8 g
    • Jacobs Kronung 100 g
    • Jacobs Kronung 200 g

Pentru a participa la campanie, utilizatorii trebuie sa acceseze website-ul in perioada campaniei si sa se autentifice, prin autentificare cu contul de Facebook sau prin crearea unui cont de utilizator in cadrul website-ului. Dupa autentificare participantul trebuie sa sa descrie visul pe care doreste sa il traiasca alaturi de cei dragi, in maxim 160 de caractere, completand casuta dedicata introducerii descrierii pusa la dispozitie pe website si sa aloce echipei un nume care sa contina maxim 50 de caractere.

Dupa salvarea datelor detaliate in pasul de mai sus, participantul are optiunea de a invita prieteni in grupul creat: acesta are la dispozitie un link pe care il poate oferi prietenilor, urmand ca acestia sa se autentifice la randul lor in baza link-ului primit si sa accepte invitatia. 

O persoana se poate inscrie in cadrul campaniei promotionale o singura data, intr-o singura echipa.

Pentru a se inscrie in concurs, participantii trebuie sa inscrie pe website numarul bonului fiscal care atesta achizitia de produse participante in valoare de minim 20 lei pe acelasi bon fiscal, in perioada campaniei promotionale. Participantul se va inscrie la concurs exclusiv prin transmiterea unuia sau mai multor numere de bonuri fiscale diferite care atesta achizitia produselor participante la campanie.

Bonul trebuie sa fie emis in perioada campaniei, anterior datei sau cel tarziu in data si anterior orei in care a fost inscris, si sa contina produse participante in valoare de minimum 20 lei, aceasta valoare insumata a produselor participante trebuie sa se regaseasca pe un singur bon fiscal. Un numar de bon poate fi inscris o singura data de catre un participant distinct, chiar daca valoarea totala a produselor participante este mai mare de 20 lei.

Bonurile fiscale inscrise si care atesta achizitia produselor participante in perioada campaniei, trebuie pastrate in stare buna pentru validarea premiilor.

Pentru inscrierea unui bon fiscal, participantul trebuie sa fie autentificat pe website si sa fie parte dintr-o echipa (in calitate de „initiator” sau de „invitat” care a acceptat invitatia unui initiator). Sansele pentru tragerea la sorti a unui premiu se calculeaza, in functie de numarul de membri din grup (maxim 4) si numarul de bonuri fiscale inregistrate de echipa, astfel:
numar de sanse = numar de bonuri fiscale inscrise de membrii echipei x numar membruu dub echipa.

Premiile oferite in cadrul campaniilor promotionale sunt acordate astfel:

  • 3 premii, fiecare constand in suma 10.000 Euro

Premiile concursului desfasurat prin intermediul site-ului www.visuricujacobs.ro se vor acorda prin tragere la sorti electronica. Tragerea la sorti va avea loc in data de 05 aprilie 2017.

In cadrul tragerii la sorti se vor desemna 3 echipe castigatoare a cate unui premiu ce consta in suma de 10.000 Euro. La tragerea la sorti vor participa toate echipele care au minimum un numar de bon fiscal inscris in perioada desfasurarii campaniei, 01 februarie - 31 martie 2017.