Acest concurs a expirat în data de 2016-06-10. Vezi concursurile active aici.
Participa la concurs si poti castiga unul dintre cele premii oferite de Luxbeauty!

Clarifying Milky Toner - Tonic usor care completeaza ingrijirea zilnica a tenului. Protejeaza impotriva imbatranirii premature si pierderea luminozitatii tenului. Contine un derivat al vitaminei C care stimuleaza sinteza colagenului si polizaharide care hidrateaza si catifeleaza tenul.  Vitamina C: efecte antiimbatranire si intareste stimularea sintezei de colagen. Pret - 150 lei. 

Gel crema de protectie UV -EVERYDAY PROTECTION SPF 40 - Crema-gel intens hidratanta cu factor de protectie UVA/UVB ridicat pentru utilizare zilnica. Previne aparitia petelor, imbatranirea prematura a pielii si fenomenele congestive care apar la pielea supusa la tratamente cosmetice agresive (chimice, peeling-uri abrazive). Formula unica se absoarbe rapid in piele si se intinde usor, formand o pelicula protectoare la suprafata epidermei care se comporta ca o a doua piele. Crema are si un efect matifiant, eliminand excesul de sebum si lasand pielea neteda si catifelata. 

Ingrediente active: Avobenzone: cel mai bun filtru chimic de pe piata ce ofera protectie ridicata impotriva razelor UVA; Hybrid AB este un filtru stabilizator, solubil in apa, avand o textura fluida ce nu lasa pete albe pe suprafata pielii; Dioxidul de titaniu este un filtru solar excelent care este incapsulat intr-o sfera de silicon ce ofera o protectie ridicata impotriva razelor UVA si UVB. Combinatia dioxidului de titan si a avobezoneului ridica eficienta protectiei solare; Emolienti activi care au o activitate intens hidratanta. 

Participa la concurs in perioada 26 mai -  9 iunie 2016 raspunde corect la intrebarea "Ce factor de protectie are gelul crema de protectie UV -EVERYDAY PROTECTION ?" si poti castiga unul dintre cele premii oferite de Luxbeauty.ro!