Acest concurs a expirat în data de 2016-10-03. Vezi concursurile active aici.
Adevarul despre ING Home'Bank.

Nu pierde timpul la ATM-uri sau la cozile de la ghisee. Faci tranzactii smart si poti castiga un premiu smart cu serviciul de internet banking de la ING.

Daca esti client ING, dar nu ai inca Home'Bank poti apasa butonul magic "Aplica online" pe site-ul campaniei in timp ce repeti de trei ori in gand „nu mai vreau sa stau la coada”.

Daca nu ai inca serviciul ING Home'Bank, dar il activezi si faci prima ta plata pana pe 02 octombrie, poti castiga unul din 2x Smartwatch Vector Luna.

Daca n-ai mai intrat de mult timp in ING Home'Bank si faci cel putin 2 plati pana pe 02 octombrie poti castiga unul din 2x Smartwatch Vector Luna.

Daca iti folosesti Home'Bank-ul, dar inca nu ai incercat aplicatia de telefon mobil, nu-i timpul pierdut. Castigi si timp si poate si unul din 2x Smartwatch Vector Luna daca descarci aplicatia din Google Play, AppStore sau Windows Store si faci o plata prin Scan & Pay si 2 tranzactii prin ING Bazar pana pe 02 octombrie.

Daca deja castigi o multime de timp folosind aplicatia ING Home'Bank, ai mari sanse sa fii inscris in tragerea la sorti pentru unul din 2x Smartwatch Vector Luna. Cu 1 "Plata catre un prieten" si 3 tranzactii in ING Bazar pana pe 02 octombrie.

Premiile oferite in cadrul campaniei constau in:

Tragerile la sorti se vor efectua in sistem electronic, din totalul inregistrarilor valide efectuate pe toata perioada campaniei.

Premiile vor fi acordate castigatorilor in termen de maxim 45 de zile de la data tragerii la sorti. 

Campania promotionala se va desfasura in perioada 18 iulie - 02 octombrie (inclusiv).