Acest concurs a expirat în data de 2015-03-23. Vezi concursurile active aici.
SportNews te trimite un weekend la munte!

SportNews.ro vă invită la concurs! Vă oferim un weekend de neuitat la Aurelius - Împăratul Romanilor din Poiana Brașov, hotel desemnat cel mai frumos şi luxos stabiliment montan de cazare din România.

Ce ar putea să fie mai relaxant decât un week-end petrecut la Poiana Brașov, într-o locație de vis, amplasată în inima munților, unde voia bună și aerul tare vă pot reîncărca bateriile? Dacă sunteți de acord cu noi, participați la concurs și vă trimitem la hotelul care a găzduit-o chiar pe Simona Halep în timpul cantonamentului montan din luna decembrie a anului trecut.

SportNews vă oferă şansa de a câştiga un week-end (cazare două nopți, de vineri până duminică și mic dejun pentru două persoane) la Poiana Brașov, la hotelul Aurelius-Împăratul Romanilor, acolo unde vă oferim cazare pentru două nopți și mic dejun pentru două persoane.

Ce trebuie să faci pentru a câştiga?

Tot ceea ce trebuie să faceţi pentru a intra în cursa pentru unul dintre cele șase premii este să bă înscrieți completând formularul de concurs și apoi să lăsați un comentariu la postarea de pe pagina de Facebook SportNews în care să ne spuneţi de ce credeţi că Simona Halep poate ajunge numărul 1 în ierarhia WTA anul acesta sau de ce nu ar avea şanse la primul loc şi puteţi câştiga premiul din această săptămână!

Concursul se va desfășura în șase etape, câte una pentru fiecare week-end (cazare două nopți, de vineri până duminică și mic dejun pentru două persoane) oferit ca premiu:

Cele șase etape de concurs în urma cărora SportNews oferă premiile sunt:

  • Etapa 1: perioada de înscriere în concurs: 9 - 15.02
  • Etapa 2: perioada de înscriere în concurs: 16 - 22.02
  • Etapa 3: perioada de înscriere în concurs: 23.02 - 1.03
  • Etapa 4: perioada de înscriere în concurs: 2 - 8.03
  • Etapa 5: perioada de înscriere în concurs: 9 - 15.03
  • Etapa 6: perioada de înscriere în concurs: 16 - 22.03

Cele șase premii constau în cate două nopți de cazare şi mic dejun (de vineri până duminică, pentru două persoane) la hotelul Aurelius-Împăratul Romanilor din Poiana Brașov. Organizatorul nu asigura transportul până în localitatea unde se acorda premiul. Organizatorul urmează să stabilească, împreună cu reprezentanţii hotelului şi câştigătorul premiului, când poate beneficia cel din urmă de premiu, dar nu mai târziu de luna aprilie.

Publicarea castigatorilor va fi făcută pe site-ul sportnews.ro si pe pagina de facebook SportNews in ziua următoare fiecărei perioade de înscriere.