Acest concurs a expirat în data de 2016-05-01. Vezi concursurile active aici.
Sanatate din inima cu Walmark si Catena.

Durata loteriei publicitare „Sanatate din inima cu Walmark si Catena" incepe la data de 01.03.2016, orele 00.00 si se incheie la data epuizarii taloanelor de participare, dar nu mai tarziu de data de 30.04.2016, orele 23.59, in toate farmaciile Catena de pe teritoriul Romaniei.

Loteria publicitara presupune participarea voluntara de catre clientii farmaciilor Catena. Fiecare client va primi cate un talon de participare la loteria publicitara pentru fiecare bon fiscal aferent achizitionarii de produse din gama Walmark in perioada de desfasurare a loteriei publicitare.

Participantii care opteaza sa participe la loterie, vor completa talonul cu nume, prenume, numar de telefon si nr. bonului fiscal. Talonul va fi disponibil in toate farmaciile Catena, in perioada de desfasurare a loteriei publicitare. Talonul pentru participarea la loteria publicitara, completat in mod corect si complet se va introduce, pe perioada de desfasurare a loteriei publicitare, in urna special amenajata existenta in Farmacia Catena, care a emis bonul fiscal pentru produsele Walmark achizitionate de participant.

Premiile acordate constau in 565 tensiometre marca Omron (cate un tensiomentru acordat pentru fiecare farmacie Catena participanta, prin tragere la sorti).

ln termen de 15 zile lucratoare de la data finalizarii loteriei, Farmaciile Catena vor trimite catre organizator urnele care contin taloanele de participare completate de participanti in vederea efectuarii extragerilor. ln data de 25.05.2016, ora 12:00 organizatorul va proceda la tragerea la sorti in vederea desernnarii persoanelor castigatoare.