Acest concurs a expirat în data de 2016-05-02. Vezi concursurile active aici.
Noul Brow Satin imbogateste si uniformeaza textura pentru un efect de sprancene spectaculoase, mat-satinate.

Campania se va desfasura in perioada 04 aprilie 2016 – 01 mai 2016.

Pentru inscrierea in campanie, fiecare utilizator trebuie sa acceseze website-ul campaniei in perioada campaniei. Dupa accesarea website-ului, utilizatorul trebuie sa dea click pe butonul “Inscrie-te”, sa completeze formularul de inscriere cu datele personale complete si corecte, dupa cum urmeaza: nume, prenume, numarul de telefon personal, adresa de email si in limita a 250 de caractere sa completeze in casuta aferenta, cel putin un motiv pentru care doreste sa castige noul Brow Satin si sa dea click pe butonul “Inscrie-te”.

In cadrul prezentei campanii promotionale se vor acorda prin tragere la sorti 56 de premii fiecare constand intr-un creion pentru sprancene Brow Satin.

Suplimentar premiilor acordate prin tragere la sorti, organizatorul va acorda castigatorilor care indeplinesc procedura descrisa in regulament, cate un set de machiaj, fiecare avand urmatoarea componenta:

  • a. The Blushed Nudes Palettes – 67,44 lei, TVA inclus;
  • b. Mascara pentru sprancene Brow Drama Dark Brown – 24,43 lei, TVA inclus;
  • c. Ruj Color Sensation The Blushed Nudes 407 LUST AFFAI – 31,75 lei, TVA inclus;
  • d. Mascara Colossal Go Extreme Leather Black - 37,59 lei, TVA inclus.

Pentru fiecare interval de extragere zilnic din cadrul acestei Campanii se vor extrage cate doua premii, in ziua imediat urmatoare intervalului pentru care se face extragere. De exemplu: in data de 05 aprilie se vor extragere cele 2 premii aferente zilei de 04 aprilie, si la care vor participa toate inscrierile valide din data de 04 aprilie. Pentru fiecare premiu acordat in cadrul Campaniei se vor extrage cate 1 castigator si 3 rezerve.