Acest concurs a expirat în data de 2016-04-04. Vezi concursurile active aici.
La Lukoil, poti sa castigi cadoul perfect pentru ea.

Promotia este valabila in perioada 01 martie - 03 aprilie 2016 si se desfasoara in 307 statii de distributie carburanti din reteaua Lukoil.

Pentru a participa la concurs, participantul trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

  • sa achizitioneze in perioada campaniei orice tip de carburant (benzina, motorina sau GPL) si / sau produse din magazin in valoare de cel putin 70 lei;
  • sa prezinte la casa de marcat cardul Club Lukoil si sa achite contravaloarea carburantului cu numarar sau card bancar;

Toate tranzactiile de minimum 70 lei efectuate cu cardul Club Lukoil, de luni pana duminica, vor intra in tragerea la sorti saptamanala pentru unul dintre cele 100 de premii.

Saptamanal, in fiecare zi de miercuri, incepand cu 09 martie si pana pe 06 aprilie 2016 va avea loc extragerea castigatorilor promotiei pentru premiile de 100 lei.

In cadrul acestei campanii, organizatorul ofera 500 premii. Fiecare premiu consta intr-un cod electronic unic valid pentru cumparaturi la eMAG in valoare de 100 lei si se transmite prin SMS castigatorului in termen de 5 zile lucratoare de la validarea tuturor castigatorilor.