Acest concurs a expirat în data de 2016-02-15. Vezi concursurile active aici.
Kiss FM va testeaza dragostea!

Campania se va desfasura, incepand cu data de 8 februarie 2016 si pana la data de 14 februarie 2016, inclusiv.

Pentru inscrierea in campanie, un utilizator trebuie sa inregistreze o singura data, un cont cu o adresa de email valida, nume complet, adresa, localitate, data nasterii si telefon mobil in sectiunea destinata concursului de pe kissfm.ro.

In sectiunea de concurs de pe kissfm.ro, participantii vor parcurge un chestionar format din 9 intrebari, cu multiple variante de raspuns. Orice raspuns dat de catre utilizator este considerat valid. La finalul chestionarului, dupa alegerea unui raspuns potrivit pentru fiecare intrebare, va rezulta un raspuns. Participantul la campanie va putea sa trimita raspunsul primit pe mail sau pe retelele de socializare. Din totalul celor care au completat formularul si chestionarul integral, se vor alege, cu ajutorul unui soft de extragere random, 500 participanti care vor fi declarati castigatori ai campaniei. Fiecare dintre ei va primi un premiu constand intr-un tricou Kiss FM pentru cuplu.

În cadrul campaniei se vor acorda:

  •  500 de tricouri Kiss FM pentru cuplu (un tricou cu design special, pentru doua persoane)

Castigatorii premiilor vor fi desemnati aleator, cu ajutorul unui soft de extragere random. Castigatorii campaniei vor fi anuntati de catre organizator pe kissfm.ro pe data de 15 februarie 2016, urmand ca, ulterior, sa completeze un proces-verbal de intrare in posesie a premiului.