Acest concurs a expirat în data de 2016-05-04. Vezi concursurile active aici.
Descopera secretul genelor naturale, lungi si frumoase! Bonilash – ser revolutionar pentru gene lungi si dese.

Descopera secretul genelor naturale, lungi si frumoase! Bonilash – ser revolutionar pentru gene lungi si dese.

Genele lungi, dese si de o culoare intensa au fost considerate dintotdeauna un semn al frumusetii feminine. Pentru a avea mereu o privire seducatoare, noi femeile, uneori, suntem nevoite sa apelam la produse cosmetice speciale sau la alte metode cum ar fi, de exemplu, aplicarea de gene false. Acum, nu mai este nevoie! Gratie evolutiei tehnologiei moderne în domeniul cosmetic, va prezentam un produs de îngrijire destinat femeilor, care ajuta genele naturale sa fie lungi si puternice. Uita de trucurile dificile si bucura-te de genele tale! Ca si produs introdus în rutina de îngrijire de seara, Bonilash este un ser revolutionar care are grija de genele tale si care, aplicat corect, creeaza un efect de alungire a genelor de pana la 25%.

Cand genele „vorbesc” pentru tine, n-ai vrea sa fie convingatoare? Doar cele naturale au acest efect, fiind o trasatura importanta a chipului. Acestea reusesc sa atraga atentia asupra ochilor si, uneori, chiar te ajuta sa comunici fara a rosti cuvinte. O astfel de forta nu poate fi îmbracata într-o „forma” falsa, invaziva, cum sunt diferite produse artificiale de alungire, de aceea, Bonilash îti ofera secretul unei priviri fermecatoare. Da, genele tale naturale, vor fi, în sfarsit, mai lungi! Acest ser revolutionar ajuta la stimularea cresterii si îndesirii genelor, hraneste si hidrateaza fibra si radacina acestora, dar mai mult, previne caderea excesiva a firelor. Datorita numeroaselor studii care au condus la obtinerea acestei formule inovative, dupa 12 saptamani de utilizare în mod regulat, genele tale vor fi mai lungi si mult mai puternice. 

Cu Bonilash, rezultatele nu sunt artificiale, sunt vizibile!

Genele tale au nevoie de Bonilash! Serul pentru gene Bonilash are la baza substanta activa bimatoprost - stimulent eficient pentru cresterea genelor, ce are un efect pozitiv asupra lungimii si grosimii genei, a cresterii numarului de gene, a fortificarii si a sanatatii lor, precum si asupra intensitatii culorii naturale a genelor. Ingredientele atent selectate ale serului întaresc fibra si radacina firului si amplifica sinteza keratinocitelor din radacina acestuia, ajutand la îmbunatatirea aspectului si a starii genelor, la accelerarea cresterii si îndesirii lor si la îngrosarea structurii firelor.

Bonilash se aplica seara, dupa demachiere, pe pleoapele curate si uscate, de-a lungul liniei genelor superioare, tinand pleoapa închisa. Usor de folosit, cu o textura placuta si fina, acesta se distribuie facil pe piele si are o absorbtie adecvata. Daca îti doresti sa redescoperi frumusetea naturala a genelor, Bonilash este produsul pe care trebuie sa-l ai, daca vrei gene mai lungi, mai groase, cu o nuanta mai intensa si mai definite.

Creat din respect pentru frumusete si naturalete, Bonilash este un tratament testat oftalmologic si dermatologic, care sustine sanatatea si vitalitatea genelor. 

Descopera Bonilash si traieste o experienta unica ce-ti dezvaluie frumusetea naturala a genelor tale!

Participa la concurs in perioada 13 aprilie - 3 mai 2016 si poti castiga unul dintre cele 5 premii Bonilash!