Acest concurs a expirat în data de 2015-07-18. Vezi concursurile active aici.
Gama Baby Care de la Himalaya Wellness sustine mamicile-detectivi!

Gama Baby Care de la Himalaya Wellness susține mămicile-detectivi!

Dupa 9 luni de burtică, câteva ore bune de travaliu și o veste primită cu lacrimi de bucurie de toată familia, ai adus acasă un bebe care nu articulează cuvinte, dar care iți spune atât de multe! Iar munca ta de mămica-detectiv abia începe!

Recunoști semne unde ceilalți nu văd nimic? Distingi sunete familiare într-o hărmălaie de nedescris sau le auzi când pare a fi liniște deplină? Miroși, guști, testezi cu cotul, cu degetul, cu dosul palmei, îți folosești toate simțurile la maxim și soarta lumii depinde de asta?

Atunci povestește-ne într-un post în cadrul concursului ce abilități de mămica-detectiv ai deprins de când bebelușul a intrat în viața ta și poți câștiga unul dintre cele 5 pachete cu produse din gama Baby Care de la Himalaya Wellness formate din: elefănțel plus, carte de colorat Himy elefănțelul, set de creioane, gel de duș pentru copii, cremă antiiritații scutec, cremă pentru copii.

Concursul se desfășoară în perioada 30 iunie - 17 iulie 2015. Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți în data de 17 iulie 2015. Dacă ai câștigat trimite-ne un mail la contact@totuldespremame.ro cu datele tale de contact pentru a afla cum poți intra în posesia premiului.