Acest concurs a expirat în data de 2016-12-16. Vezi concursurile active aici.
Castiga un weekend la Paris cu Edenred!

Concursul "Castiga un weekend la Paris cu Edenred" va fi lansat la data de 01.11.2016 si va dura pana la data de 15.12.2016.

Concursul se adreseaza tutror companiilor din Romania care plaseaza si achita minimum o comanda de Ticket Cadou ori carduri Compliments emise de Edenred Romania, in perioada de desfasurare a concursului.

Participantii la Tombola  "Castiga un weekend la Paris cu Edenred" sunt companiile care plaseaza si achita integral cel putin o comanda Ticket Cadou sau Compliments card, achitata integral in perioada 01.11.2016 - 15.12.2016, indiferent de valoarea acesteia sau tipul de contract incheiat.

Daca o companie plaseaza mai multe comenzi Ticket Cadou sau Compliments card in perioada campaniei, aceasta va fi inscrisa la Tombola pentru fiecare comanda plasata, crescandu-si astfel sansele de castig.

Premiile concursului "Tombola de Craciun Edenred" se acorda prin tragere la sorti si constau in 4 city-break-uri la Paris pentru doua persoane (cu cazare la 3*, mic dejun inclus,transport cu avionul dus-intors).

City-break-urile se vor organiza in cursul lunii februarie 2017, pemntru acei castigatori care au confirmat acceptarea premiilor.

Castigatorii celor 4 city-break-uri la Paris vor fi desemnati prin tragere la sorti in data de 16 decembrie 2016.

Lista companiilor castigatoare va fi publicata luni, 19 decembrie 2016 pe site-ul oficial www.edenred.ro in sectiunea Noutati.