Acest concurs a expirat în data de 2016-01-01. Vezi concursurile active aici.
Deseneaza-ti visul si poti castiga un smartphone Huawei P8 lite.

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, cu incepere la data de 27.11.2015 ora 10:00:00 si incheiere la data de 31.12.2015 ora 23:59:59.

Pentru a participa la prezenta Campanie, participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

  • Sa acceseze website-ul www.makeitpossible.ro in perioada campaniei;
  • Sa isi creeze un cont de utilizator cu urmatoarele informatii: nume, prenume, telefon, email;
  • Sa acceseze butonul "deseneaza" pentru a trimite datele catre organizator; Dupa accesarea acestui buton participantul va primi un email de confirmare;
  • Sa deseneze un vis in aplicatia dedicata, sa descrie succint visul sau sa aleaga dintr-o lista de vise puse la dispozitie de catre organizator;
  • Participantii care detin conturi de Facebook vor publica si pe pagina personala desenul visului sau din aplicatie folosind optiunea 'public".

Premiile oferite în cadrul acestei campanii sunt:

Inainte de a intra in tragerea la sorti pentru unul din cele 35 premii constand fiecare in cate un telefon Huawei P8 lite, pozele se valideaza de catre un moderator. Un participant poate share-ui, din aplicatie in pagina sa de Facebook prin optiunea Share Public, mai multe desene pe parcursul uneia sau mai multor zile de campanie insa o data ce a fost desemnat castigator intr-o zi nu mai poate castiga premiul si intr-o zi ulterioara. Tragerea la sorti se va desfasura electronic, in prezenta unui notar public. In cadrul tragerii la sorti va vor fi extrasi 35 de castigatori si cate 3 rezerve pentru fiecare castigator pentru premiile constand in 35 de telefoane Huawei P8 lite.

Premiile constand in telefoane mobile Huawei P8 lite vor fi expediate prin curier, in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la afisarea castigatorilor.