Acest concurs a expirat în data de 2016-01-01. Vezi concursurile active aici.
Trimiti si primesti bani, direct de pe telefon.

Campania "Activeaza si foloseste M-Pesa!" se desfășoară  în perioada 11 februarie – 31 decembrie 2015. Campania se desfăşoară pe teritoriul României.  

Este eligibil pentru Campanie fiecare client al serviciilor de comunicatii electronice (preplatite sau post platite) ale Vodafone care indeplineste in mod cumulative urmatoarele conditii:

  • încheie cu succes procesul de înregistrare al contului său M-Pesa și
  • are contul M-Pesa activ la data tragerii la sorți și
  • realizează cu succes o tranzacție din contul său M-Pesa, dintre următoarele posibile: transferă bani unui alt utilizator M-Pesa, plătește o factură de utilități, plătește la un comerciant acceptant, reîncarcă o cartelă Vodafone, își alimentează contul M-Pesa sau retrage bani din contul său M-Pesa.
  • tranzacționează o suma minima de 30 de lei într-o tranzacție pe care trebuie să o realizeze cu succes din contul său M-Pesa.

Activarea contului M-Pesa presupune parcurgerea integrală și cu succes a procesului înregistrarii, de la introducerea PIN-ului inițial, schimbarea și confirmarea unui nou PIN și până la primirea prin SMS a mesajului de confirmare a activării, din partea sistemului M-Pesa.

Tranzacțiile din contul M-Pesa sunt considerate a fi realizate cu succes dacă utilizatorul a primit la finalul acesteia, prin SMS, mesajul de confirmare din partea sistemului M-Pesa.

Numerele de telefon mobil ale Participanţilor care și-au deschis cont M-Pesa, și l-au activat și care au realizat cel puțin o tranzacție încheiată cu succes, în sumă minimă de 30 de lei, în perioada Campaniei, sunt înregistrate în sisteme electronice computerizate, în scopul selectării câştigătorului. Un participant eligibil la Campanie poate să participe la o singură tragere la sorți într-o lună, indiferent de restul tranzacțiilor, realizate cu succes și în sumă minimă de 30 de lei din aceiași lună. 

În cadrul prezentei Campanii se vor acorda prin tragere la sorți următoarele premii:

  • 33 x telefoane mobile model Samsung Galaxy S5

Lunar, pe perioada Campaniei, vor fi extrași prin tragere la sorţi 3 câştigători. Datele de extragere sunt datele de 1 ale fiecărei luni, la care participă toți clienții Vodafone eligibili începând cu data de 1 a lunii încheiate, ora 00:00:00 și până la ultima zi din aceeași lună încheiată, ora 23:59:59.

Cu ocazia fiecarei trageri la sorți se vor extrage trei câștigători, iar pentru fiecare caștigător al Campaniei va fi extrasă și câte o rezervă. Extragerea si desemnarea câştigătorilor va fi efectuată prin mijloace electronice, garantând astfel că este aleatorie şi factorul uman nu poate interfera cu procedura de selectare a câştigătorului.