Acest concurs a expirat în data de 2017-01-01. Vezi concursurile active aici.
Fiecare reusita merita sarbatorita!

Iarna asta ne bucurăm împreună de fiecare reusită. Orange PrePay vine cu noi surprize pentru cei care știu să sărbătorească fiecare victorie, fie că e vorba de găsirea cadoului perfect, de decorarea bradului sau de vacanța mult-visată.

Vezi cum sărbătoresc Millidge și Doig prima lor victorie și fii pregătit și pentru surprizele care vor urma.

Câștigă zilnic 2x iPhone 7 pentru tine și un prieten!

Arată-ne cum te bucuri de reușite în stilul lui Millidge și Doig și poți câștiga zilnic 2 telefoane iPhone 7 - unul pentru tine și unul pentru prietenul cu care te-ai filmat, pana la 31 decembrie 2016. 

Alege-ți un prieten și învățați salutul lui Millidge si Doig din spotul TV urmărind tutorialul. Apoi filmați-vă în timp ce faceți salutul și trimite-ne filmul apăsând butonul de mai jos. Dacă ești pe Orange PrePay și filmul este validat, vei participa automat la tragerea la sorți din ziua respectivă. 

Ce trebuie să faci:

  1. Învață mișcările, vezi tutorial aici.
  2. Filmează-te făcând salutul lui Millidge și Doig bine de știut
  3. Încarcă filmul
  4. Ești înscris în tragerea la sorți

Premiile oferite de organizator in urma tragerii la sorti, sunt dupa cum urmeaza:

  • fiecare participant desemnat castigator va primi un premiu care consta in 2 Apple iPhone 7 32 GB Silver, rezultand un total de 32 Apple iPhone 7 32GB Silver fiecare in valoare de 749 euro (TVA inclus).
  • numarul total de premii este de 16, cate unul pentru fiecare perioada de extragere.

Fiecare premiu consta in 2 Apple iPhone 7 32 GB Silver, Valoarea totala a Premiilor acordate prin tragere la sorti in cadrul prezentei promotii este de 23.968 euro (TVA inclus).

În plus, iarna asta cu Orange PrePay, fiecare 1 euro credit consumat îți aduce bonus câte 1 GB de internet 4G.

Fie că activezi o opțiune sau consumi creditul la tarif standard, primești automat un bonus cu 1 GB internet 4G pentru fiecare 1 euro credit utilizat. Acesta se acordă automat tuturor clienților pentru creditul consumat începând cu 15 noiembrie 2016, clienții care au deja o cartela PrePay sau activează acum un SIM nou.

Promotia se desfasoara in perioada 16 decembrie 2016, incepand cu ora 00:00:00, si se va incheia pe 31 decembrie 2016, ora 23:59:59, cu respectarea prevederilor prezentului Regulament.