Acest concurs a expirat în data de 2015-09-01. Vezi concursurile active aici.
Obisnuieste-te cu gustul Parodontax in doar 14 zile!

Campania "Obisnuieste-te cu gustul Parodontax in doar 14 zile!" organizata pe teritoriul Romaniei, in perioada 15 iulie - 15 august 2015, se desfasoara in toate magazinele Kaufland, unde se comercializeaza produsele participante.

La aceasta campanie participa urmatoarele produse:

  • Parodontax Classic 75 ml
  • Parodontax Whitening 75 ml
  • Parodontax ExtraFresh 75 ml
  • Parodontax Flouride 75 ml

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la campanie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • participantii trebuie sa aiba drept de participa (se pot inscrie in vederea participarii la campanie numai persoanele fizice cu domiciliul sau resedinta in Romania si care, la data inscrierii, au implinit varsta de 18 ani);
  • participantul trebuie sa achizitioneze minim un produs participant la campanie;

Preinscrierea in campanie:

Participantul se va preinscrie la campanie exclusiv prin completarea unui formular de preinscriere. Formularul de preinscriere se gaseste in fiecare magazin Kaufland, la promoterul GlaxoSmithKline de la raftul de pasta de dinti. Promoterul este in magazin in perioada 15 iulie - 15 august 2015, luni - vineri: 16 - 20, sambata: 10 - 18 si duminica: 10 - 16. Pe formularul de preinscriere, participantul trebuie sa completeze numele, prenumele propriu si numarul de telefon personal. Formularul de inscriere se lasa la promoterul GlaxoSmithKline din magazinul Kaufland.

Dintre toti clientii din Kaufland de la raftul de pasta de dinti, promoterul GlaxoSmithKline va preinscrie in campanie clientii care sufera de sangerari gingivale, dar nu folosesc pasta de dinti Parodontax. Promoterul va oferi mostre de pasta de dinti Parodontax Flouride 20 ml si / sau un cupon de reducere 5 ron pentru achizitia de pasta de dinti Parodontax, in limita stocului disponibil. Promoterul va comunica mecanismul campaniei se va preinscrie in campanie clientii Kaufland care primesc cupoane de reducere pentru pasta de dinti Parodontax si / sau mostre de pasta de dinti Parodontax Flouride 20 ml.

Sunt alocate 15.000 de mostre de pasta de dinti Parodontax Flouride 20 ml si 20.000 de cupoane de reducere, pentru toate magazine Kaufland din Romania. Un numar de 5.000 de cupoane de reducere pentru pasta de dinti Parodontax vor fi date de catre medicii stomatologi pacientilor care sufera sangerari gingivale.

La 7 zile de la preinscrierea in campanie, participantul va primi un SMS din partea organizatorului, astfel: "Te-ai obisnuit cu gustul Parodontax? Combinatia unica de bicarbonat de sodiu si extracte naturale din 6 plante ofera un gust intens caracteristic pentru pasta de dinti pentru uz zilnic Parodontax."

Inscrierea in campanie:

La 14 zile de la preinscrierea in campanie, participantul va fi sunat de catre un reprezentant al organizatorului si i se va cere feedback despre folosirea pastei de dinti Parodontax. In cadrul convorbirii, va fi intrebat daca si-a achizitionat o pasta de dinti Parodontax. Daca raspunsul va fi pozitiv, participnatul va intra la extragea pentru unul dintre cele 30 de vouchere a cate 500 ron, constand in tratamente stomatologice.

Preinscrierea se va face exclusiv in perioada 15 iulie - 15 august 2015, iar inscrierea se va face exclusiv in perioada 29 iulie - 31 august.

Premiile acordate prin tragere electronica sunt:

  • 30 x vouchere pentru tratamente stomatologice

Castigatrorii vor fi desemnati pe 30 septembrie 2015.

Regulamentul completa al campaniei il gasiti aici.