Acest concurs a expirat în data de 2016-12-22. Vezi concursurile active aici.
Linco Patisero.

Campania “Linco Patisero” este organizata si se desfasoara  pe intreg teritoriul Romaniei,  in reteaua de hypermarket-uri Carrefour, in perioada 01 decembrie – 21 decembrie 2016.

Produsele participante in aceasta campanie sunt:

  • Linco Patisero Aluat Fraged Dulce 500g;
  • Linco Patisero Aluat Fraged Simplu 500g;

comercializate in reteaua de hypermarket-uri Carrefour din Romania.

Pentru a participa la campanie, utilizatorul trebuie sa urmeze integral pasii descrisi in continuare :

  • a) sa acceseze website-ului www.facebook.com ;
  • b) sa isi creeze un cont personal sau sa se logheze in contul personal din reteaua de socializare Facebook;
  • c) sa acceseze pagina Facebook Linco Romania;
  • d) sa achizitioneze minim un produs participant la campanie din reteaua de hypermarket-uri Carrefour din Romania si sa pastreze in original bonul fiscal in baza caruia este realizata inscrierea in Campanie. Bonul trebuie sa fie emis in perioada campaniei, anterior datei in care a fost inscris; un numar de bon poate fi inscris o singura data, indiferent cate produse participante a achizitionat pe bonul respectiv.
  • e) sa raspunda printr-un comentariu* la postarea de concurs, comentariu trebuie sa contina poza bonului fiscal corespunzator inscrierii in campanie. *Comentariu la Postarea oficiala care anunta Campania – in cazul acestei Campanii vor fi denumite si sunt luate in considerare comentariile publice constand in imaginile/fotografiile bonurilor fiscale incarcate/postate de catre utilizatori, exclusiv in cadrul unui comentariu la Postarea oficiala care anunta Campania;

Un participant unic identificat prin contul propriu de Facebook si/sau aceleasi date personale se poate inscrie de mai multe ori in campanie, cu conditia ca bonurile fiscale postate pe pagina de Facebook sa fie diferite. 

Campania promotionala va fi impartita in 3 saptamani de campanie, astfel:

  • Saptamana 1: perioada 01 decembrie – 07 decembrie 2016;
  • Saptamana 2: perioada 08 decembrie – 14 decembrie 2016;
  • Saptamana 3: perioada 15 decembrie – 21 decembrie 2016;

In cadrul acestei campanii, organizatorul ofera in total 30 premii, fiecare constand intr-un voucher de 100 LEI, valabil pentru cumparaturi in reteaua de hypermarket-uri Carrefour din Romania, astfel:

  • I. Saptamana 1 – se vor acorda 10 premii, fiecare constand intr-un voucher in valoare de 100 lei;
  • II. Saptamana 2 – se vor acorda 10 premii, fiecare constand intr-un voucher in valoare de 100 lei;
  • III. Saptamana 3 - se vor acorda 10 premii, fiecare constand intr-un voucher in valoare de 100 lei;

Voucherele sunt valabile pana la data de 31 ianuarie 2017.

Premiile campaniei se vor acorda prin tragere la sorti electronica aleatorie. Prima extragere se va efectua pe data de 09.12.2016 , extragere aferenta saptamanii 1 de campanie; cea de a doua va avea loc pe data de 16.12.2016 , extragere aferenta saptamanii 2 de campanie, iar ultima extragere va avea loc pe data de 22.12.2016 , extragere aferenta saptamanii 3 de campanie.

La fiecare tragere la sorti vor participa inregistrarile receptionate in saptamana 1, 2, respectiv 3,

In cadrul fiecarui interval de extragere saptamanal din cadrul acestei campanii se vor extrage cate 10 potentiali castigatori, prin tragere la sorti electronica, cu garantarea caracterului aleatoriu.