Acest concurs a expirat în data de 2016-07-19. Vezi concursurile active aici.
La Mega Mall te racoresti cu premii si reduceri!

La Mega Mall te racoresti cu premii si reduceri!

Vara este, fara indoiala, dedicata vacantelor. Pe malul oceanului, la umbra palmierilor, pe stradute pietruite incarcate de magazine cu iz local, in varful muntelui la o cabana de lemn ... tot ce trebuie sa faci este sa alegi destinatia. Iar apoi incepe greul: ce pui in bagaj? Parca nimic din dulap nu se potriveste si se cere o sesiune serioasa de shopping.

Avem vesti bune pentru tine: la Mega Mall te racoresti cu reduceri si premii garantate. In perioada 24 iunie – 31 iulie, brandurile tale preferate au pregatit discounturi si oferte la colectiile de vara. In plus, Mega Mall iti rasplateste cumparaturile cu premii de vara:

  • Pentru cumparaturile in valoare de 100 de lei primesti o inghetata Magnum
  • Pentru cumparaturile in valoare de 200 de lei primesti un accesoriu de plaja
  • Pentru cumparaturile in valoare de 300 de lei primesti o geanta sau un rucsac de plaja

O pereche de ochelari de soare, un nou costum de baie sau o pereche de ghete pentru hiking – le gasesti pe toate reduse la Mega Mall. Dupa sesiunea de shopping te asteptam cu bonurile de cumparaturi la Info Desk ca sa iti primesti premiul pe loc!

La Mega Mall esti rasplatita sa faci ceea ce iti place – shopping de vara la preturi reduse. Iar premiile sunt un bonus binemeritat!

Participa la concurs in perioada 05 - 18 iulie 2016, raspunde corect la intrebarea "In ce perioada este valabila promotia "Te racoresti cu premii si reduceri la Mega Mall"?" si poti castiga unul dintre cele  3 vouchere a cate 100 de ron, oferite de Mega Mall!