Acest concurs a expirat în data de 2016-03-10. Vezi concursurile active aici.
Cu aliatul tau Gerlinea, slabesti asa cum vrei!

Care este greutatea ta ideala? Vrei sa slabesti sau vrei sa te mentii? Vrei o dieta zilnica mai echilibrata? Tu nu trebuie decât sa iti setezi rezolutiile pentru noul an. Iar Gerlinea iti iese in intâmpinare cu solutiile ideale: produse delicioase cu ciocolata si o dieta sanatoasa, care ti se potriveste. 

Cu aliatul tau Gerlinea, slabesti asa cum vrei!

Gerlinea stie ca suntem diferite si rezolutiile noastre sunt speciale, si anul acesta. De aceea a creat o gama variata de produse, cu cele mai diverse gusturi si tipuri de pachete. Pentru ca tu sa iti poti alege dieta cea mai potrivita tie si sa ai zilnic a indemâna o portie delicioasa de sanatate si controlul absolut al greutatii.

De la substitutele de masa, fie ele shake-uri speciale sau batoane delicioase cu ciocolata, ciocolata neagra, inima de migdale, inima de cocos, inima de praline, caramel sau cereale, pâna la gustarile hipocalorice (batoane, biscuiti) si la suplimentele naturale pentru arderea grasimilor, drenare si detoxifiere.

In plus, produsele Gerlinea sunt bogate in proteine, au 12 vitamine si 11 minerale, compozitia lor sanatoasa fiind reglementata de legi europene adoptate de Agenþia Europeana pentru Securitatea Alimentelor (EFSA), care, in urma a numeroase studii clinice si date stiintifice, a confirmat eficienta utilizarii substituteor de masa bogate in proteine in curele de slabire. 

Ce inseamna, pe  scurt, o cura de 2 saptamani propusa de Gerlinea?
In timpul saptamanii inlocuieste doua mese pe zi cu 2 batoane Gerlinea sau cu 1 shake Gerlinea. Iar in weekend delecteaza-te cu 1 baton delicios, care iti va deveni cu siguranta gustarea preferata. 
Pare simplu? Chiar este! Caci dieta propusa de aliatul tau Gerlinea este placuta, sanatoasa, usor de adaptat stilului tau de viata. si… cu multa ciocolata.

Care este, asadar, rezolutia Gerlinea, expertul european in managementul greutatii tale corporale? 
Sa te ajute si anul acesta sa slabesti sau sa iti mentii greutatea ideala. Printr-un regim de viata echilibrat, sanatos si inteligent.

Participa la concurs in perioada 9 februarie – 9 martie 2016 raspunde corect la intrebarea "Cate vitamine si minerale au produsele Gerlinea?" si poti castiga unul dintre cele 3 premii Gerlinea!