Acest concurs a expirat în data de 2017-01-20. Vezi concursurile active aici.
Parrrrmezaaan, mmm, aproape ca l-ai pune pe orice. Pana atunci participa la concursul Zanetti si afla pasii prin care parmezanul ajunge atat de gustos.

Campania se va desfasura in perioada 22.12.2016 – 19.01.2017, pe intreg teritoriul Romaniei.

Pentru a se inscrie in campanie, participantul trebuie sa acceseze pagina campaniei, in perioda de desfasurare a Campaniei, si sa ordoneze cei 13 pasi de productie ai parmezanului (va trebui sa ii selecteze cu “drag and drop” si sa ii aseze in casuta aferenta pasului  - casetele sunt numerotate de la 1 la 13. La mouse over pe fiecare pas din josul ecranului, participantul vede informatii care il pot ajuta sa ghiceasca unde ar trebui asezat). Daca a completat toate cele 13 casete goale cu pasii aferenti, participantul poate vedea daca rezultatul este corect sau nu apasand butonul “vezi rezultatul”. Daca rezultatul este corect acesta va fi trimis catre finalizarea inscrierii. Pentru finalizarea inscrierii, participantul, va completa formularul cu datele personale.

In cadrul campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

  • 1 Kit Zanetti cu:
    • 1 buc Parmigiano Reggiano Zanetti 200g
    • 1 buc Mozzarella di bufala Zanetti
    • 1 buc Gran Padano ras Zanetti 100g
    • 1 buc Grana Padano Zanetti 200g

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti electronica, in prezenta unui notar public, in data de 20.01.2017. In cadrul tragerii la sorti se vor desemna 20 castigatori. In cadrul acestei campanii nu se vor desemna rezerve. Un participant poate castiga cel mult un premiu in cadrul campaniei.