Acest concurs a expirat în data de 2017-02-28. Vezi concursurile active aici.
Vreau absorbant Ceresit Aero 360!

Campania "Vreau absorbant Ceresit Aero 360!" va incepe in data de 01 noiembrie 2016 ora 00:00:00, ora Romaniei si se va incheia la data de 28 februarie 2017 ora 23:59:59, ora Romaniei.

Pentru a participa la campanie, participantii trebuie sa trimita in perioada campaniei un mesaj SMS la numarul 1887 cu textul "Vreau absorbant Ceresit Aero 360! Pentru ca ...... (aici participantul va insera motivul pentru care doreste produsul)". Textul mesajului poate avea cel mult 160 caractere, inclusiv pauzele si semnele de punctuatie. Exemplu mesaj SMS: "Vreau absorbant Ceresit Aero 360 deoarece doresc o atmosfera placuta in casa mea, fara umezeala si miros neplacut."

Mesajul SMS este taxat la tariful normal pentru SMS-uri in retelele telefonice Orange, Vodafone sau Telekom Mobile si Digi Mobil. O persoana este identificata ca participant la campanie prin numarul de telefon mobil inregistrat in promotie prin transmiterea SMS-ului.

Inainte de inceperea campaniei, folosindu-se un soft electronic special, se va genera lista momentelor norocoase pentru fiecare dintre cele 20 de premii zilnice acordate pe parcursul promotiei, in cele 120 de zile ale campaniei. Toate momentele norocoase vor fi extrase aleator inainte de inceperea campaniei, in formatul (zi/ora/minut/secunda/premiu) pentru fiecare dintre cele 20 de premii zilnice ale promotiei si nu vor fi facute publice.

Fiecare dintre premiile zilnice poate fi castigat de primul participant care a trirnis un SMS valid la numarul de telefon 1887 (numar cu tarif normal in retelele Orange, Vodafone sau Telekom Mobile si Digi Mobil) la momentul desemnat norocos sau imediat dupa momentul norocos. In total pe perioada campaniei vor exista 2.400 de momente norocoase in urma carora vor fi acord ate 2.400 de premii, adica 20 de premii pe zi, acelor participanti care au trimis un SMS valid la momentele norocoase sau imediat dupa aceste momente pentru ziua respectiva.

In fiecare zi de campanie, incepand de la ora 00.00.00 si pana la ora 23.59.59, vor fi cate 20 de mornente norocoase cand se vor acorda premiile zilnice. In cazul in care pentru un moment norocos nu vor fi primite mesaje participante la promotie premiul aferent acelui moment norocos va fi atribuit primului mesaj sosit in intervalul orar imediat urmator.

In cadrul acestei campanii, organizatorul ofera urmatoarele premii:

  • 2.400 x Absorbant Ceresit Aero 360 alb/albastru (in functie de stocul disponibil din fiecare categorie) - 20 premii/zi, timp de 120 zile

Dupa primirea mesajului text SMS din partea organizatorului prin care este informat ca a castigat un premiu instant zilnic, participantul va fi contactat de organizator, timp de 2 zile lucratoare, consecutive, intre 9:00 am - 17:30 pm, de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale, pentru a i se comunica modalitatea prin care participantul trebuie sa trimita organizatorului urmatoarele: numele, prenumele si numarul de telefon de pe care a trimis SMS-ul pentru a se inscrie in prornotie si adresa completa unde castigatorul doreste sa i se livreze premiul.

Pe durata celor 2 zile lucratoare consecutive un reprezentant al organizatorului va face cel mult 3 incercari telefonice de a contacta castigatorul fiecarui premiu, in intervale de timp diferite (de luni pana vineri, intre orele 9.00 - 18.00). In cazul in care castigatorul nu va putea fi contactat de organizator, premiul va fi acordat participantului care a trimis SMS-ul in perioada imediat urmatoare momentului norocos.

Premiile vor fi livrate castigatorilor prin posta/curier, cu confirmare de prirnire, de catre Henkel Romania SRL intr-un termen de maximum 30 de zile lucratoare de la finalizarea campaniei.

Ceresit Aero 360 este un aparat cu forma aerodinamica de absorbtie a umiditatii din aer Previne condensul, mirosurile neplacute, mucegaiul, decojirea tapetului, alergiile.

Caracteristici:

  • eficienta ridicata, datorita circulatiei aerului de 360 de grade.
  • previne formarea mucegaiului, condensului si a mirosurilor neplacute.
  • functioneaza pana la 3 luni, in incaperi de pana la 20 metri patrati sau 50 metri cubi, in functie de gradul de umiditate din incapere.
  • previne aparitia alergiilor si a alor afectiuni respiratorii cauzate de condens si mucegai.
  • functioneaza fara curent electric.