Acest concurs a expirat în data de 2016-11-15. Vezi concursurile active aici.
Copilul tau poate deveni Spiridusul lui Mos Craciun!

Concursul “Copilul tău poate deveni Spiridușul lui Moș Crăciun!” se desfășoară în perioada 04 noiembrie - 14 noiembrie 2016.

Concursul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 – 10 ani. Fiecare copil participant va realiza un desen inspirat de Sărbătorile de Iarnă. Copiii vor putea fi înscriși în concurs de către părinți până la data de 14.11.2016.

Pentru înscriere, părinții ne vor trimite pe Facebook sau pe adresa concurs@cordcenter.ro fotografia desenului realizat de copil și desenul în original, prin curierat rapid, pe adresa str. Eftimie Murgu nr. 2A, Cluj- Napoca, cod 400 504, notând pe verso numele, prenumele, vârsta copilului și număr de telefon de contact. Pe plic este necesar să se specifice “Pentru Concursul CBC”.

Un copil poate fi înscris o singură dată, pe toată perioada concursului.

În cadrul acestui concurs se vor acorda 2 premii oferite de Cord Blood Center după cum urmează:

  • Premiul pentru categoria de vârstă 3-6 ani: cartea „De ce? Prima mea carte de întrebări” + Colecție de jocuri clasice
  • Premiul pentru categoria de vârstă 7-10 ani: cartea ”Întrebări mari de la cei mici” + Incognito – joc de societate

Pentru a intra în posesia premiului părinții câștigătorilor vor fi contactați telefonic sau trebuie să ne contacteze în maxim 72 de ore de la postarea listei, în cazul în care nu răspund la telefon sau nu ne-au transmis un număr de contact.

Câștigătorii vor fi desemnați de Cord Blood Center la data de 15.11.2016 ora 15 și ulterior, lista cu câștigătorii va fi publicată pe Facebook și pe site-ul www.cordcenter.ro.