Acest concurs a expirat în data de 2016-05-28. Vezi concursurile active aici.
Cardurile de suporter te aduc mai aproape de Nationala la meciurile din Franta!

Campania „Cardurile de suporter de la Bancpost te aduc mai aproape de Nationala” se desfasoara in perioada 15 februarie 2016 ora 12:00 AM – 27 mai 2016 ora 23:59 PM.

La aceasta campanie poate participa orice persoana fizica, cu cetatenie romana, cu varsta de minimum 18 ani, cu domiciliul stabil /resedinta in Romania, client sau non client al Bancpost, care isi deschide in perioada desfasurarii campaniei un cont curent Bancpost cu card de debit atasat.

Participantii pot aplica pentru un cont curent care are atasat un card de debit MasterCard Standard sau MasterCard editie limitata, numit „Cardul de suporter al Echipei Nationala de Fotbal” in unitatile Bancpost sau folosind formularul de aplicare disponibil pe bancpostpentrunationala.ro.

Primii 1.000 participanti inscrisi in promotie primesc in mod garantat 1 fular personalizat cu Bancpost si Echipa Nationala de Fotbal. Fularele se vor acorda dupa incheierea perioadei promotionale, in ordinea cronologica a constituirii contului curent, primilor 1.000 participanti.

La sfarsitul campaniei se vor acorda prin tragere la sorti 2 premii constand in 2 excursii la Paris, cu 2 nopti de cazare, in intervalul 9 - 22 iunie 2016. Fiecare premiu consta intr-un pachet turistic la Paris pentru 1 persoana. Pachetul include 2 nopti cazare, transport cu avionul si asigurare de calatorie, pentru 1 persoana, in intervalul 9 - 22 iunie 2016.

Premiile care vor fi oferite in cadrul acestei campanii sunt:

  • 2 x Pachet turistic Paris pentru 1 persoana. Pachetul include 2 nopti cazare, transport cu avionul si asigurare de calatorie, pentru 1 persoana, in intervalul 9 - 22 iunie 2016
  • 1.000 x Fular personalizat Bancpost si Echipa Nationala de Fotbal

Tragerea la sorti se va realiza in mod electronic, folosind un program cu distributie aleatorie pentru desemnarea castigatorilor. Tragerea la sorti va avea loc pe data de 1 iunie 2016, la sediul Bancpost din Bulevardul Dimitrie Pompeiu nr 6, sector 2.