Acest concurs a expirat în data de 2016-08-27. Vezi concursurile active aici.
Ce ingrediente au la baza balsamurile de corp de la Cremeria?

Gama Multi-ACTIVE BODY SOUFFLE - Un suflu de sănătate pentru pielea ta! 

Balsamurile de corp conțin unt de shea, cacao, babassu si uneluri esentiale de ylang ylang sau portocală. Acționează profund la nivelul pielii prin amestecul de unturi și uleiuri care ajută la diminuarea în mod vizibil a vergeturilor și a cicatricilor. Oferă hidratare de lungă durată, iar pielea capată un aspect moale și mătăsos. Acest tratament împrospătează, întinerește și reînnoiește pielea. Ideal pentru utilizarea pe tot parcursul sarcinii cât și după naștere.  Mod de folosire: aplicați pe orice zonă a corpului și masați cu mișcări circulare. Utilizați zilnic ori de câte ori se dorește. Recomandată pentru: pielea normală și deshidratată. 

Ingrediente:

  • Uleiul de babassu este originar din America de Sud și conține tocopheroli cu rol anti-age și de protecție. Pătrunde rapid în piele și transportă incredientele active în inima celulelor. Este un ulei asemănător cu uleiul de cocos datorită compoziției de acizi grasi : lauric si miristic, cât si datorită aspectului asemănător.  Este emolient, hidratant intens, nutritiv excelent si protector remarcabil.
  • Uleiuri esențiale (chiparos, iederă, rozmarin, cedru, fenicul, scortisoară și grapefruit)  combinația de uleiuri esențiale a fost gândită să ofere maximum de beneficii, astfel ajută la combaterea celulitei și la eliminarea toxinelor, activând microcirculatia sângelui. Conferă fermitate și suplețe pielii, având efect vizibil în cel mai scurt timp.

Pielea este prima barieră împotriva agresiunii externe și cea care oferă protecție împotriva poluanților de mediu și a radiațiilor UV. Astfel, a apărut un interes enorm pentru a folosi produse cosmetice, care sunt special concepute pentru a combate efectele nocive ale poluanților mediului asupra pielii. Tot pielea este și cea care reflectă oboseala și stresul la care suntem supuși zi de zi. Ingredientele active folosite de Cremeria au eficacitate dovedită în cadrul studiilor clinice. Acestea atestă faptul că produsele Cremeria protejează suprafața cutanată de acțiunea poluanților, cum ar fi metalele grele, gazele și radiațiile UV, dar și că au efect de lifting instant și fermitate. 

Despre Cremeria: Povestea produselor Cremeria a început în România, unde farmacista Daniela Mincu, împreună cu o echipă de experți, au vrut să creeze o gamă de cosmetice din ingrediente biocompatibile cu pielea. Ambiția lor a fost de a elimina ingredientele sintetice și substanțele toxice, precum și bazele premade. Așa au apărut produsele Cremeria, create din ingrediente naturale, cu studii clinice de eficacitate și non-toxice. Produsele pot fi achiziționate din farmaciile Tei și online pe www.cremeria.ro.

Despre Daniela Mincu: Daniela Mincu este de profesie farmacist, iar activitatea sa în domeniul fabricării produselor cosmetice naturale a început în incinta unei farmacii.A început prin a crea produse pentru îngrijirea pielii uscate, care să acopere nevoile pielii ei. Apoi, și-a dorit să meargă mai departe și să vină în ajutorul tuturor femeilor care aleg un stil de viață sănătos, precum și îngrijirea naturală. După o perioadă în care a testat mai multe rețete de bază, a apelat la un specialist în industria cosmetica, împreună cu care a dezvoltat rețetele pentru Cremeria.

Participa la concurs in perioada 12 - 26 august 2016, raspunde corect la intrebarea "Ce ingrediente au la baza balsamurile de corp de la Cremeria?" si poti castiga unul dintre cele 2 balsamuri de corp, oferite de Cremeria!