Acest concurs a expirat în data de 2016-09-13. Vezi concursurile active aici.
Ulei de Cocos Raw Organic Extra Virgin de la Plantum.ro - singurul produs cu Certificat Kosher.

Ulei de Cocos Raw Organic Extra Virgin de la Plantum.ro - singurul produs cu Certificat Kosher

Uleiul din nucă de cocos are proprietăţi:  Anti-inflamatoare;  Anti-microbiene; Anti-fungice; Anti-virale; Imbunătăţeşte procesul de absorbţie a substanţelor nutritive. Organismul uman transforma acidul lauric in monolaurin care lupta impotriva virusurilor si bacteriilor care cauzeaza boli, cum ar fi herpesul, gripa, cytomegalovirusul, HIV, Listeria monocytogenes, etc. Desi mecanismul sau exact de actiune era inca necunoscut, acest ulei de cocos a fost utilizat pe scara larga in Ayurveda, sistemul de medicina traditionala a Indiei.

Acest ulei de cocos este unicul dintre uleiurile vegetale care are o concentraţie ridicată de acizi graşi saturaţi care pot genera o mulţime de reacţii pozitive, benefice pentru sănătate. Proprietăţile acestui ulei de cocos se datorează în special acestor acizi graşi: acizilor lauric, capric şi caprilic. El se asimilează rapid în organism şi se transformă în energie, motiv pentru care acest ulei de cocos este recomandat persoanelor care vor să slăbească şi celor care fac sport. În plus acest ulei de cocos scade colesterolul, stimulează sistemul imunitar prin polifenoli şi antioxidanţi naturali, vitaminele A, C si E, vitamina K, Fier şi Calciu, reglează metabolismul şi digestia şi, printre altele, ne ajută să avem părul şi pielea sănătoase şi strălucitoare atunci când alegem sa-l folosim ca si ingredient cosmetic.  

Gatind cu acest Ulei de Cocos de la Jeeva pentru toti membrii familiei veti avea un stil de viata mult mai sanatos!Acest ulei de cocos NU contine colesterol, are un punct de ardere ridicat (nu elimina toxine la temperaturi mari), acest ulei de cocos nu genereaza radicali liberi daunatori ca si alte uleiuri vegetale atunci cand sunt supuse la temperaturi ridicate. Uleiul de Cocos Jeeva Premium este o alternativa mai buna a cremelor si lotiunilor incarcate cu chimicale pentru copii! Poate fi folosit cu succes pentru tratarea iritatiei de scutec si a eczemelor, este foarte bun pentru masajul bebelusilor, ajuta la inmuierea si eliminarea cojitelor de pe scalpul bebelusilor. Multe mame au constatat, de asemenea, ca masarea cu acest ulei de cocos pe gingiile bebelusului poate alina durerea de eruptie a dintilor.

Uleiul de Cocos Jeeva Premium este special, fiind una dintre putinele surse naturale de acid lauric, un acid gras saturat cu proprietati anti-virale si anti-microbiene. Acidul lauric se gaseste in mod normal in laptele matern, fiind benefic copilului prin actiunea acestuia de imbunatatire a sistemului imunitar. Uleiul de Cocos Jeeva are un continut de 52% acid lauric, ceea ce il face sa fie o alegere excelenta atat pentru mama cat si pentru copil. Cercetarile recente arata ca trigliceridele cu lant mediu din acest ulei de cocos traverseaza bariera de sange a creierului sprijinind teoria ca acestea pot fi metabolizate la corpii cetonici. Aceste trigliceride cu lant mediu reprezinta o importanta sursa alternativa de combustibil pentru creier si poate imbunatatii functia cognitiva si ar putea reprezenta imbunatatiri la pacientii cu boala Alzheimer si alte afectiuni neurodegenerative.

Uleiul de Nuca de Cocos este, fara indoiala, o sursa de grasimi sanatoasa care aduce beneficii culturistilor dupa antrenament. Are un nivel ridicat de trigliceride cu lant mediu, care ofera calorii pentru energie fara a crea exces de grasimi in corp. Acesta este digerat si absorbit rapid, prin urmare, ajunge foarte repede la muschii. De asemenea, acest ulei de cocos stimuleaza sistemul imunitar ajutand la prevenirea supraantrenamentului. Prin consumarea uleiul de cocos ajuti organismul sa devina mai rezistent in fata oboselii, prin urmare, consumul acestuia este extrem de important pentru cei care lucreaza afara din greu, maratonisti, culturisti, atleti etc.   

Uleiul de Cocos Jeeva Premium este un vis pentru cei ce tin diete! Renunta la gustarile nesanatoase consumand Uleiul de Cocos Jeeva Premium care ajuta la cresterea satietatii si ajuta in lupta cu greutatea pe termen mult mai lung. Sfat in curele de detox: Stoarce o jumatate de lamaie intr-un pahar cu apa calda si amesteca cu o lingura din acest  Ulei de Cocos Jeeva Premium pentru o dimineata detoxifianta si o explozie de energie. Animalele se pot bucura, de asemenea, de acest Ulei de Cocos Jeeva Premium, fie adaugat in hrana pentru a ajuta digestia fie pentru a-i mentine greutatea constanta; fie aplicat direct pe piele ca un remediu pentru infectii si pentru a incuraja vindecarea ranilor, fie aplicat pe blana pentru a-i conferi o stralucire sanatoasa. Mai multe detalii despre produsul pe site-ul https://plantum.ro.

Participa la concurs in perioada 12 august - 12 septembrie 2016, raspunde corect la intrebarea "Prin ce se deosebeste Uleiul de Cocos Jeeva Premium de la Plantum.ro fata de restul uleiurilor de cocos de pe piata?" si poti castiga unul dintre cele 15 premii -  Ulei de Cocos Jeeva Premium, oferite de Plantum.ro!