Acest concurs a expirat în data de 2016-05-01. Vezi concursurile active aici.
Cu Coca-Cola castigi garantat net de la Orange si sansa pentru un bilet dublu la Untold!

Campania "Castiga net de la Orange si experiente unice la Untold" se va desfasura in perioada 14.03.2016 pana la data de 30.04.2016 inclusiv.

Marcile si ambalajele participante la campanie sunt bauturile carbogazoase comercializate sub denumirea de Coca-Cola si Coca-Cola Zero, imbuteliate in ambalaje de 500 ml PET. Ambalajele promotionale aferente produselor promotionale vor putea fi identificate prin etichetele promotionale care vor contine mesajul "Castiga net de la Orange si experiente unice la Untold!" si prin capacele promotionale de culoarea galbena care vor avea tiparit pe partea superioara, in exterior, grafica de mai jos reprezentand si mesajul "Uita-te sub capac" si in interior un cod unic alfanumeric format din 10 caractere.

Primesti 50 MB trafic de internet de la Orange cu fiecare sticla de Coca‑Cola sau Coca-Cola Zero 500 ml PET cumparata intre 14.03 – 30.04.2016. Uita-te sub capac pentru a descoperi codul unic, introdu-l pe site, castiga 50 MB de internet pe numarul tau Orange si intra pe Coke Stream.

Traficul de internet este oferit exclusiv pentru numerele eligibile din reteaua Orange.

In plus, cu fiecare cod inscris, intri automat in tragerea la sorti pentru unul dintre biletele duble la editia de anul acesta a festivalului Untold.

Premiile campaniei sunt:

  • Premii zilnice: in fiecare zi vor fi acordate prin tragere la sorti alleatoare un numar de 3 invitatii pentru 2 persoane la Untold Festival, 4 - 7 august 2016 din Cluj-Napoca - cel mai mare festival de muzica din Romania. In total vor fi acordate prin tragere la sorti 144 de invitatii pentru 2 persoane, respectiv
    • 36 de invitatii duble vor permite accesul in cadrul Festivalului doar in data de 04/08/2016;
    • 36 invitatii vor permite accesul in cadrul Festivalului doar in data de 05/08/2016;
    • 36 invitatii duble vor permite accesul in cadrul Festivalului doar in data de 06/08/2016;
    • 36 invitatii duble vor permite accesul in cadrul Festivalului doar in data de 07/08/2016
  • Premiu garantat pentru abonatii retelei Orange Romania: 50 MB internet trafic national pe telefonul mobil in reteaua Orange. Premiul garantat se acorda automat fiecarui participant cu numar activ ce utilizeaza la inscriere un numar de telefon mobil apartinand Orange, respectiv este client activ Orange, exceptand abonatii Corporate Orange.

Premiile zilnice vor fi acordate prin trageri la sorti ce se vor efectua de catre Agentia Digital, utilizand un program computerizat specializat de extragere aleatorie automata zilnica si vor avea loc la ora 10:00 in ziua imediat urmatoare pentru inscrierile din ziua precedenta din perioada campaniei. La tragerile la sorti zilnice participa toate inscrierile valide inregistrate in ziua calendaristica anterioara momentului extragerii.