Acest concurs a expirat în data de 2015-04-21. Vezi concursurile active aici.
Sarbatorim frumusetea culorilor.

Campania „Sarbatorim frumusetea culorilor" se va desfasura la nivel national in perioada 23.03.2015 incepand cu ora 15:00 - 20.04.2015 pana la ora 16:00, pe pagina oficiala de Facebook a Dove Romania.

Pentru a participa la prezenta campanie si a intra in tragerea la sorti pentru unul din cele 100 de premii, participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

  • Sa acceseze pagina campaniei existenta in cadrul paginii Dove gazduita pe portalul Facebook; pe aceasta pagina Utilizatorul va trebui sa acceseze aplicatia „Sarbatorim frumusetea culorilor";
  • Odata accesata, aplicatia va cere Utilizatorului permisiunea de a se conecta la contul acestuia de Facebook. Pentru a participa, Utilizatorul trebuie sa permita aplicatiei conectarea la contul sau. 
  • ln primul ecran, Utilizatorul va fi informat despre mecanismul campaniei si despre premiile oferite. Pentru a intra in campanie, utlizatorul este invitat sa intre in aplicatie prin click pe butonul „lntra in aplicatie" .
  • ln urmatorul ecran, utilizatorul trebuie sa isi selecteze stilul preferat dintre cele 3 disponibile: stilul casual, stilul glamour sau stilul office.
  • Odata ce utilizatorul a selectat stilul preferat ajunge in pagina in care trebuie sa isi personalizeze o tinuta   reprezentativa stilului respectiv, folosind paleta de culori disponibila si selectand unul dintre accesoriile disponibile in aplicatie.
  • Odata ce utilizatorul si-a personalizat tinuta, acesta trebuie sa completeze un formular cu datele sale pentru a intra in tragerea la sorti. Datele pe care trebuie sa le completeze utilizatorul: nume, prenume, email, telefon, adresa si oras, dupa bifarea campului de acord exppres si neechivoc ca datele astfel comunicate sa fie prelucrate de Organizator prin intermediul Agentiei, pentru inscrierea in Campanie, desemnarera castigatorilor, validarea si atribuirea premiilor.

ln cadrul acestei Campanii se vor acorda in total 100 de premii constand in:

  • 5 x vouchere de cumparaturi ce pot fi valorificate in termen de 1 luna calendaristica (30 de zile) de la validarea castigatorilor finali pe www.fashiondays.ro in valoare de 450 RON. Valoarea comerciala a fiecarui premiu este de 450 RON cu TVA inclus.
  • 5 x esarfe personalizate Dove.
  • 90 x seturi de produse Dove lnvisible Dry, fiecare constand in: un deodorant antiperspirant spray Dove lnvisible Dry 150 ml, un deodorant antiperspirant stick Dove lnvisible Dry 40 ml, un deodorant antiperspirant roll-on Dove lnvisible Ory 50 ml.

ln cadrul Campaniei se acorda 100 premii prin tragere la sorti folosind o baza de date cu Utilizatorii care au indeplinit conditiile de inscriere. Tragerea la sorti pentru desemnarea celor 100 castigatori va avea loc in data de 25 aprilie 2015 prin intermediul programului randampicker.com.