Acest concurs a expirat în data de 2015-03-26. Vezi concursurile active aici.
In luna Femeii, cu Billa Card Plus, ai rasfaturi pe alese!

Promotia "In luna Femeii, cu Billa Card Plus, ai rasfaturi pe alese!" se va desfasura in perioada 26 februarie 2015 – 25 martie 2015.

Campania se desfasoara in toate magazinele Billa din Romania.

Produsele participante la Program sunt toate produsele comercializate in cadrul Magazinelor in Perioada Campaniei, si care se pot achizitiona de catre clientii Billa, posesori ai Billa Card Plus.  

Pentru posesorii sau noii posesori ai unui Card, Clientii care indeplinesc conditiile prezentului Regulament pot sa completeze formularul de solicitare a Cardului disponibil in Magazine.

Clientii care indeplinesc conditiile impuse de Regulamentului Billa Card si care au achizitionat in Perioada Campaniei Produse Participante in valoare de cel putin 50 LEI (TVA inclus) conform bonului fiscal justificativ, participa la tragerea la sorti pentru acordarea Premiilor Campaniei.

Este interzisa cumularea mai multor bonuri fiscale pentru a atesta cumparaturi de minim 50 LEI (TVA inclus) pe durata Campaniei, respectiv pentru a participa la tragerea la sorti. Fiecare Client poate participa la Campanie cu unul sau mai multe bonuri fiscale valabile in sensul prezentului Regulament.

Clientii participa la tragerea la sorti daca detin unul sau mai multe bonuri fiscale care sa ateste ca au achizitionat in Perioada Campaniei Produs(e) Participant(e) in valoare de minim 50 LEI (TVA inclus) / fiecare bon fiscal.

In cadrul Campaniei vor fi acordate premii in valoare totala de cel mult 34.100 Lei (TVA inclus) dupa cum urmeaza:

  • 10 Premii Mari, constand fiecare intr- un weekend de 2 persoane la munte (la alegere, intre Hotel Alpin 4* din Poiana Brasov sau Pivnitele Rhein din Azuga) si un voucher de combustibil in valoarea de 300 lei. Fiecare Premiu Mare include (i) 2 nopti si 3 zile de cazare pentru 2 persoane in camera dubla la Hotel/ Crama cu pensiune completa si alte faclilitati (piscina, sauna, sala de fitness, internet, degustare de vin - pentru cei care aleg crama) si (ii) un voucher de combustibil in valoarea de 300 lei (TVA inclus) sau decontarea cheltuielilor de transport in limita a 300 lei pentru castigatorii validati.
  • 100 Premii Mici, constand in cate un voucher, la alegere, intre salon de infrumusetare sau salon de masaj de relaxare din localitatea de resedinta sau din cea mai apropiata localitate relevanta cu magazin Billa. Fiecare Premiu Mic este in valoare de cel mult 200 lei (TVA inclus).

Tragerea la sorţi se va desfăşura in data de 27.03.2015, prin intermediul unui sistem securizat de extragere dintre toti posesorii Billa Card Plus care au achizitionat in Perioada Campaniei Produs(e) Participant(e) in valoare de minim 50 LEI (TVA inclus) conform bon fiscal justificativ. Lista castigatorilor in urma tragerii la sorti se va posta pe site ul billa.ro in data de 30.03.2015.