Acest concurs a expirat în data de 2016-12-16. Vezi concursurile active aici.
Arctic rasplateste momentele in familie!

O familie nu se cunoaste  din studii sau statistici. Singurii care stiu cu adevarat ce se petrece intr-o familie sunt membrii ei. Si Arctic este parte din familie.  

De mai bine de 45 de ani, brandul Arctic este parte din vietile romanilor si ocupa un loc special in inimile lor, fiind considerat de acestia cel mai de incredere brand de electrocasnice. In toti acesti ani, Arctic a dovedit ca este marca cea mai apropiata  de familiile de romani, ca se afla in mijlocul obiceiurilor si traditiilor de familie, ca este parte a emotiilor impartasite si a experientelor frumoase care au loc acasa. Arctic este brandul care cunoaste povestile din interior.

Noua platforma de comunicare „Stim familiile de romani din interior” este o initiativa manifest care vorbeste despre emotia momentelor petrecute in familie si despre cum poti transforma rutina de acasa in amintiri de suflet. Pentru ca in mijlocul familiei renuntam la orice masca si invatam sa ne bucuram de faptul ca suntem unici si sa profitam de fiecare moment petrecut impreuna.

Si pentru ca tu sa te bucuri de cat mai multe momente frumoase acasa, Arctic te rasplateste cu premii pe care le poti transforma in experiente.

Participa la concurs in perioada 16 noiembrie – 15 decembrie 2016, raspunde la intrebarea "Ce inseamna pentru tine campania de comunicare Arctic „Stim familiile de romani din interior”?", iar cele mai frumoase 10 raspunsuri vor fi rasplatite cu vouchere in valoare de 100 RON, valabile in reteaua de hipermarketuri Carrefour. Premiile vor fi acordate astfel:  5 premii la extragere din 30 noiembrie si 5 premii la extragerea din 15 decembrie.