Acest concurs a expirat în data de 2015-02-23. Vezi concursurile active aici.
Glamour Beauty Awards

Concursul "GLAMOUR Beauty Awards - voting" se desfasoara in intervalul 19 decembrie 2014 - 22 februarie 2014, ora 12.00, iar cititoarele revistei GLAMOUR vor avea posibilitatea sa castige unul din cele 10 seturi cu cele 13 produse castigatoare.

Utilizatorii se pot inscrie in concursul "GLAMOUR Beauty Awards-voting" astfel:

  • a) acceseaza pagina campaniei 
  • b) voteaza produsele si personalitatile favorite din pagina campaniei, obligatoriu la toate cele 16 categorii
  • c) completeaza formularul de inscriere cu datele tale
  • d) utilizatorul poate vota numai o data pe zi, in fiecare zi de derulare a concursului
  • e) fiecare votare completa a celor 16 categorii reprezinta o sansa in plus la tragerea la sorti pentru premii Castigatorii vor fi anuntati pe site dupa desemnarea si validarea acestora, urmand sa fie contactati de catre Organizator.

In cadrul acestei campanii se vor acorda 10 seturi cu cele 13 seturi castigatoare la GLAMOUR Beauty Awards Premiile oferite la concurs nu vor putea fi schimbate cu contravaloarea lor in bani sau cu alte produse ori servicii.

In maxim 2 zile lucratoare de la finalizarea concursului, 22 februarie 2015, ora 12.00, Organizatorul va desemna prin tragere la sorti 10 castigatori unici si 5 rezerve din lista tuturor participantilor la concurs care respecta cerintele prezentului Regulament de concurs si care au efectuat cel putin o votare completa a celor 16 caterogii din campanie. Utilizatorii care au votat de mai multe ori la toate cele 16 categorii se vor regasi in lista de extragere pentru premii de acelasi numar de ori ca numarul de votari complete efectuate in concurs.