Acest concurs a expirat în data de 2016-11-09. Vezi concursurile active aici.
Stiai ca exista o relatie foarte stransa intre personalitatea fiecarei persoane si parfumurile pe care le alegem si le purtam?

Știai că există o relație foarte strânsă între personalitatea fiecărei persoane și parfumurile pe care le alegem și le purtăm? Nu numai că parfumurile ne influențează starea de spirit, însă se pare că și noi le alegem pe ele în funcție de anumite criterii. Silan te provoacă să completezi Quizz-ul ”Descoperă ce dezvăluie parfumurile Silan despre personalitatea ta” și să participi la un concurs în urma căruia poți câștiga unul dintre cele 10 seturi cu balsamuri Silan, care se potrivesc personalității tale.

Noul Silan beneficiează de o tehnologie inovatoare, prin care păstrează prospețimea hainelor pentru o perioadă de până la 10 săptămâni. Odată ce sunt uscate, cu fiecare atingere sau mutare a hainelor dintr-un loc în altul, acestea vor elibera în aer micro-capsule care degajă un miros fantastic de prospețime, de care te vei îndrăgosti imediat.

Mai mult decât atât, grație noii formule, Silan oferă cu 20% mai multe spălări decât formula actuală, devenind astfel mult mai economic de utilizat. Doar cu un singur capac de balsam la o cantitatea normală de rufe, Silan va proteja fibrele sensibile și va preveni scămoșarea acestora, făcându-le moi la atingere, ușor de călcat și mai confortabil de purtat.

Noua gamă Silan îți oferă 8 arome fantastic de proaspete. Astfel, colecția îmbunătățită Silan Classic redă esența prospețimii naturale și include trei parfurmuri dintre care unul noul, produsul cu parfum de lavandă, iar nouă colecție Silan Aromatherapy cuprinde cinci arome florale care vor stimula simțurile multumiță uleiurilor esențiale rare din nectar floral. Acestea din urmă sunt inspirate din culturi din întreaga lume și sunt combinate cu uleiuri esențiale de parfum ce au rol în îngrijire și care, totodată, au un parfum intens.

Completează Quizz-ul ”Descoperă ce dezvăluie parfumurile Silan despre personalitatea ta” și scrie în căsuța de concurs ce variantă de Silan se potrivește personalității tale. Poți câștiga astfel unul dintre cele 10 seturi de Silan, fiecare set fiind format din două produse.

Concursul se desfăşoară în perioada 11 octombrie 2016 – 8 noiembrie 2016.

Extragerea câştigătoarei este efectuată automat cu ajutorul calculatorului, saptamanal în datele 18 octombrie – 2 câştigători, 25 octombrie - 2 câştigători, 1 noiembrie - 3 câştigători, 8 noiembrie - 3 câştigători. Se vor acorda in total 10 premii Silan, fiecare premiu va conține 2 sticle Silan.