Acest concurs a expirat în data de 2014-12-17. Vezi concursurile active aici.
Cadoul perfect pentru bărbatul din viata ta.

E sezonul cadourilor, iar noi, doamnele, știm cât de greu este să alegi cadoul perfect bărbătesc! Și nu, nu ne referim la mult prea dăruitul pulover clasic. Gillette înțelege toate aceste probleme si te provoacăsă câștigi cadoul perfect pentru el, fără mari bătăi de cap și fără timp pierdut prin magazine.

Anul acesta, mergi pe ceva cu care știi, cu siguranță, că se va mândri. Gillette are soluția perfectă, care sigur e deja pe wish list-ul lui: setul special de Sărbători- Gillette Fusion ProGlide.
Ține cont de faptul că fiecare bărbat are stiluri personale de a se bărbieri. Unii se bărbieresc rapid, cu doar 30 de mișcări, alții ajungând până la 700 de mișcări – iar toate aceste lucruri se reflectă asupra felului în care arată și simte pielea lor.

Seturile Gillette în ediție specială de Sărbători îi oferă gama completă de îngrijire de care are nevoie.

Cel mai avansat aparat de bărbierit din portofoliu, ceea ce înseamnă că nu-i faci un cadou minunat, ci și un cadou eficient. Astfel, cadoul tău nu va fi un simplu aparat de bărbierit accesorizat, ci o serie de inovații incorporate într-un gadget pe care el îl folosește în fiecare zi; cele mai subțiri lame de la Gillette care permit tăierea fără efort a firelor de păr, fără să le smulgă sau să le tragă din piele, un înveliș protector al lamelor și un stabilizator pentru a proteja pielea în fața acestora sunt doar câteva dintre beneficiile pe care sunt doar la o întrebare-răspuns distanță.

Setul conține și gelul de bărbierit Gillette Fusion ProGlide Hydrating cu o formulă avansată cu polimeri lubrifianți, cu ajutorul cărora îmbunătățește atât performanțele aparatului, cât și confortul bărbieritului, iar asta deja nu mai este un simplu bărbierit, ci un răsfăț.

Cum faci să-l câștigi:

Participă la concurs în perioada 11 - 16 decembrie 2014, răspunde la întrebarea "Care este numărul maxim de mișcări cu care se poate bărbieri cel din viața ta?" și câștigă unul dintre cele 10 seturi Gillette ProGlide.