Acest concurs a expirat în data de 2015-04-28. Vezi concursurile active aici.
Sarbatoreste impreuna cu Men’s Health!

Concursul se va desfăşura pe site-ul Men’s Health începând cu data de 24 martie 2015 şi se va încheia cu extragerile câștigătorilor la data de 29 aprilie 2015. Înscrierile în concurs se vor încheia la data de 27 aprilie 2015, ora 11:59.

Vizitatorii site-lui Men’s Health se înscriu în concurs prin intermediul formularului dedicat în perioada 24 martie 2015 – 27 aprilie 2015, iar pe 29 aprilie 2015 se extrage câte un câștigător pentru fiecare dintre cele 10 premii:

  1. Un antrenament de o oră cu cel mai în formă tenisman român al momentului – Horia Tecău.
  2. Accesul (cu un prieten) la un antrenament al Echipei Naționale de Fotbal a României.
  3. Un salt în tandem de la 4000 de metri cu vicecampionul mondial la parașutism Alexandru Nicolau.
  4. O tură de antrenament cu mașina de curse SEAT Ibiza la Trofeul Sinaia, 25-26 iulie, în calitate de copilot al campionului Andrei Mitrașcă.
  5. Un curs de gătit cu Sorin Bontea, chef-ul de la Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor de pe Antena 1.
  6. O sesiune de styling cu hair stylistul Robert Puică, la salonul Gentlemen’s Barber din București.
  7. Un antrenament de trei luni la World Class, la programul Let’s Go You de transformare a stilului de viață.
  8. O ședință de styling cu Emanuel Iuhas și produse C&A în valoare de 500 de lei.
  9. Un curs de autoapărare cu Președintele Federației Române de Kempo, Amatto Zaharia.
  10. O testare cardiometabolică, EKG și adipometrie la Centrul de nutriție Superfit, alături de Șerban Damian.

Pentru a participa la concurs completează formularul de înscriere de pe site-ul Men’s Health pana la data de 27 aprilie 2015, ora 23:59. Trebuie să alegi premiul pe care ți-l dorești, să motivezi de ce îți dorești și de ce meriți să câștigi premiul respectiv specificand datele tale de contact, numarul de telefon, data naşterii, ocupația si adresa completă. Te poți înscrie la toate cele 10 premii oferite de Men’s Health. O persoana poate castiga un singur premiu.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi din baza de date a participanţilor la concurs dupa încheierea perioadei de desfaşurare a concursului menţionată in Regulament. Câştigatorii vor fi anunţaţi pe www.menshealth.ro in data de 29 aprilie 2015.

Premiile se vor oferi în funcție de disponibilitatea partenerilor Burda Media București, în perioada 1 mai 2015 – 30 aprilie 2016, într-o zi stabilită de comun acord cu câștigătorul fiecărui premiu. Echipa Men’s Health va fi prezentă la oferirea fiecărui premiu pentru a realiza fotografii și interviuri cu câștigătorii și cu partenerii Burda Media București. Prin simpla participare la acest concurs, participanţii sunt de acord ca fotografiile și informațiile din interviurile realizate la primirea premiilor să fie folosite în articolele de promovare a concursului din revistele Burda Media București.