Acest concurs a expirat în data de 2015-06-02. Vezi concursurile active aici.
CasaBella aduce la pachet premii si extra-calitate!

CasaBella aduce la pachet premii si extra-calitate!  

CasaBella este vopsea lavabila de interior produsa de Policolor Arhitectural, divizia de vopsele decorative si tencuieli a producatorului roman Policolor. 

Cu o textura fina, matasoasa la atingere, CasaBella este perceputa ca fiind vopseaua potrivita pentru reîmprospatarea locuintei. De un alb intens, CasaBella are acum o formula noua, cu o acoperire foarte buna, rezistenta ridicata la murdarire si permite nuantarea în sistem Policolor, în culori pastel. Lansat în 2004, brandul CasaBella a fost dezvoltat permanent, astfel ca în prezent cuprinde lavabila de interior, lavabila de exterior, amorsa si email. Vopseaua are un continut redus de compusi organici volatili si dupa aplicare formeaza pelicula permeabila la vaporii de apa, eliminand pericolul formarii condensului si dezvoltarii microorganismelor. 
CasaBella interior poate fi utilizata pentru protectia si/sau decorarea suprafetelor interioare ale peretilor si tavanelor din beton, zidarie, tencuiala, gips, gipscarton ale constructiilor civile si industriale, noi sau renovate. 

Policolor va invita sa testati produsul CasaBella, cunoscandu-i proprietatile si va invita la concurs! 

Participa la concurs in perioada 19 mai – 1 iunie 2015, raspunde corect la întrebarea "De cati ani se afla în portofoliul Policolor brandul CasaBella, vopsea lavabila de interior" si poti castiga unul din cele zece premii constand într-o galeata de vopsea lavabila alba CasaBella de 8,5 l.