Acest concurs a expirat în data de 2016-08-11. Vezi concursurile active aici.
Ciuc Radler premiaza exploratorul de oras!

Campania „Ciuc Natur Radler® premiaza exploratorul de oras” va incepe la data de 01 iunie 2016 si se va incheia in data de 10 august 2016, sfarsitul zilei. Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in magazinele Mega Image,  Billa,  Profi,  Carrefour Market,  Carrefour Online,  Carrefour Supeco si  Penny , unde se comercializeaza produsele participante in campanie si sunt semnalizate cu materiale promotionale  de informare a consumatorilor.

La aceasta campanie participa produsele companiei Heineken Romania S.A., marca Ciuc Natur Radler® si Ciuc Natur Radler® 0.0, comercializate in magazinele retail participante la promotie.

Consumatorii care achizitioneaza din magazinele participante cel putin 1 unitate de vanzare de produs dintre produsele participante Ciuc Natur Radler® sau Ciuc Natur Radler® 0.0, au posibilitatea de a participa la campanie.

Pentru a participa la prezenta campanie, in continuare, cumparatorul trebuie sa inscrie pe site-ul campaniei, in perioada de desfasurare a campaniei numarul bonului de casa urmat de numele magazinului.

In campanie se vor acorda un numar determinat de 1.010 de premii ce constau in:

  • 1.000 seturi de ping pong
  • 10 hoverboard-uri

Tragerea la sorti publicitara pentru desemnarea castigatorilor se va efectua in termen de maxim 10 zile lucratoare de la finalizarea campaniei.