Acest concurs a expirat în data de 2015-07-10. Vezi concursurile active aici.
Pastreaza bucuriile copilariei. Prepara dulceata acasa cu Gelfix si poti castiga!

Pastreaza bucuriile copilariei. Prepara dulceata acasa cu Gelfix si poti castiga!

Pe vremea parintilor si a bunicilor nostri, dulceturile preparate acasa cereau mult efort si rabdare. Noi, copiii, ne furisam in momentele importante pentru a vedea “ce se mai intampla”, pentru a fura o imbucatura si pentru a mai face cine stie ce trasnai. Acestea erau momentele noastre cele mai savuroase.

Din pacate, noi astazi nu mai avem la dispozitie timpul pe care il aveau oamenii mari de atunci, dar imi doresc la fel de mult ca si copiii mei sa simta aceleasi bucurii si sa poata savura o dulceata curata, preparata de mine acasa. Asa am descoperit Gelfix.

Dulceturile preparate acasa cu Gelfix sunt mai savuroase, mai aratoase si sunt gata intr-un timp mai scurt, iar fructele isi pastreaza pe deplin aroma, forma si consistenta. Toata lumea are astfel de castigat. Copiii nostri invata traditia prepararii dulceturilor in casa, iar noi, parintii, avem satisfactia ca le oferim celor dragi toata bunatatea fructelor.

Kudika.ro si Dr. Oetker te invita la concurs!

Impartaseste-ne pe scurt, pe Forumul Kudika, o bucurie a copilariei tale legata de gusturile dragi de acasa si poti castiga unul dintre cele 10 cantare de bucatarie Heinner de la Dr. Oetker.

Concursul se desfasoara in perioada 29 iunie - 9 iulie 2015 iar castigatorii vor fi anuntati pe 10 iulie 2015, in cadrul topicului de pe Forumul Kudika.