Acest concurs a expirat în data de 2016-03-09. Vezi concursurile active aici.
Primavara poarta Farmecul tau.

Campania "Primăvara poartă farmecul tău" este organizată şi se desfăşoară în perioada 15 februarie 2016 – 08 martie 2016 în toate magazinele Profi ale organizatorului.

În vederea participarii la campania publicitară "Primăvara poartă farmecul tău" clienţii trebuie:

  • să achizitioneze în perioada de desfăşurare a campaniei, produse comercializate în magazinele Profi participante, a căror valoare totală sa fie de minimum 25 lei/bon fiscal (tva inclus); Bonurile fiscale emise la casa de marcat în perioada campaniei vor avea inscripţionat un cod de bare.
  • să scaneze codul de bare aferent bonului fiscal la infokiosk-ul instalat în magazin. Prin scanarea codului de bare aferent bonului fiscal clientul poate intra în aplicaţia "Primăvara poartă farmecul tău" de pe infokiosk având şansa de a câştiga pe loc unul din cele 2 premii (voucher cumpărături Profi sau o caseta cu produse Gerovital).
  • dacă clientul achiziţionează pe bonul fiscal articolele unicului sponsor - Farmec (evidenţiate la raft cu indicator specific) are o şansă în plus să ruleze aplicaţia "Primăvara poartă farmecul tău" (în total 2 şanse de joc); în cazul în care, cu un bon fiscal pe care există unul sau mai multe articole sponsor se câştigă unul din cele două premii (voucher cumpărături Profi sau caseta cu produse Gerovital) de la prima şansă, a doua şansă va fi anulată.
  • să ruleze aplicaţia "Primăvara poartă farmecul tău".
  • să păstreze bonul fiscal în orginal, în vederea eventualei validări ca şi câştigător.

Un bon fiscal este câştigător doar dacă după scanarea la infokiosk, aplicaţia rulată indică 3 sigle Profi ca în figura de mai jos:

  • În cazul în care în urma rulării aplicaţiei, pe ecranul infokioskului apar alte figuri (in orice combinaţie de premii şi sigle Profi), bonul fiscal este declarat necâştigător.
  • În cazul în care, în urma rulării aplicaţiei aceasta indică 3 sigle Profi, participantul se va adresa şefului de magazin/sefului de tura în vederea validării drept câştigător şi atribuirii premiului.

Câştigătorul va fi validat  pe loc sau într-un termen de cel mult 24 ore.

Un bon fiscal este câştigător doar dacă aplicaţia arată 3 sigle Profi identice. Premiul costă într-un voucher Profi sau o caseta cu produse Gerovital (premiul va fi indicat de infokiosk).

Numărul premiilor oferite în cadrul campaniei este de 1.500 vouchere Profi şi 3.500 casete cu produse Gerovital.
 
Câştigătorii vor putea intra în posesia premiului pe loc, sau dacă punerea în posesie nu este posibilă imediat din motive obiective, inclusiv lipsa temporară din stocul magazinului a bunului reprezentând premiului acordat, într-un termen de 5 zile lucratoare de la data validării câştigătorului.