Acest concurs a expirat în data de 2015-08-06. Vezi concursurile active aici.
Vara aceasta orice cumparator este castigator!

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in toate magazinele Metro, in perioada 23 iulie – 05 August 2015.

Produse participante la campanie – toate produsele brandurilor de mai jos:

  1. Air Wick
  2. Vanish
  3. Calgon
  4. Cillit Bang
  5. Finish
  6. Dettol    

La Campanie participa doar produsele Reckitt Benckiser, mentionate mai sus, care sunt comercializate in magazinele Metro din Romania. 

Participantii la prezenta Campanie trebuie sa:

  • schizitioneze, in perioada Campaniei (23 iulie – 5 August 2015), produse participante la campanie, in valoare minimum 100 lei (TVA inclus), pe aceeasi factura fiscala.
  • sa prezinte la standul promo Metro aflat dupa casele de marcat, factura fiscala in vederea participarii la Campanie, unde va primi garantat premiul:
    • 1 voucher Metro cadou de recumparare produse Reckitt Benckiser in valoare de 10 ron, daca a achizitionat produse participante la promotie de minimum 100 lei (TVA inclus), pe aceeasi factura fiscala.

Un participant poate ridica premiul castigat doar din magazinul in care i-a fost emisa factura fiscala. Premiile se acorda in limita stocului disponibil. Multiplu de achizitii a min 100 lei inseamna multiplu de vouchere de recumparare. Valabilitate voucher: 23.07.2015 - 01.09.2015.

Program promoteri: Marti - Vineri 8:00-12:00; 1 promoter / magazin in toata reteaua (26 magazine).

Premiile oferite in cadrul acestei Campanii sunt:

  • 1.500 x Voucher Metro de recumparare produse RB

Premiile se acorda in limita stocului disponibil, doar in magazinul de unde s-a facut achizitia.

Regulamentul oficial al campaniei il gasiti aici.