Acest concurs a expirat în data de 2014-12-14. Vezi concursurile active aici.
Ferrero Rocher lumineaza clipele cu adevarat speciale!

Campania este organizată şi se desfăşoară pe teritoriul României în perioada 21.11.2014, ora 00:00:00 – 13.12.2014.

Pentru a participa la prezenta Campanie și a câștiga unul dintre dintre premiile oferite, participanţii trebuie să respecte următorul mecanism:

  • Să achiziţioneze în Perioada Campaniei, în oricare zi din perioada 21.11.2014 – 13.12.2014, minimum 200 g de praline Ferrero (Praline Ferrero reprezentand oricare varianta de Raffaello, Ferrero Rocher, Mon Cheri sau Pocket Coffee care impreuna sa insumeze 200 g). Dacă participantul achiziționează un Produs participant constituit din mai multe cutii de specialități Ferrero care au împreună minimum 200 de grame, acestea trebuie să fie toate specificate pe același/un singur bon fiscal.
  • Să înscrie numărul și data bonului fiscal ce atestă achiziția unui Produs participant pe website-ul Raffaello, la secțiunea Campaniei, începând 21.11.2014, până la data limită de 13.12.2014; în aplicaţia disponibilă pe website-ul Raffaello participantul trebuie să completeze formularul de înregistrare în Campanie, cu datele personale solicitate (nume, prenume, număr de telefon mobil şi adresa de e-mail) şi să introducă numărul și data bonului fiscal; completarea acestor date este obligatorie pentru înscrierea valabilă în Campanie. Participantul va putea folosi pentru înscrierea valabilă numai un număr de telefon mobil activ, valabil în oricare dintre rețelele de telefonie mobilă Telekom, Orange sau Vodafone.
  • După ce bonul fiscal a fost înscris în Campanie conform celor de mai sus, participanţii vor primi un mesaj de confirmare a înscrierii (mesajul este de tip „pop-up” și apare pe pagina Raffaello după fiecare înscriere).

Pentru fiecare bon fiscal valabil înscris participanţii vor primi o şansă de a câştiga prin tragere la sorţi un brad de craciun impodobit de un designer.

Premiile oferite în cadrul prezentei Campanii sunt:

  • 3 brazi impodobiti de un designer