Acest concurs a expirat în data de 2016-11-07. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul din premiile saptamanale: „Caricatura Star Wars”, „Cană metalică tip termos”, „Set bol salată”, „Cană cereale mic-deju

Campania „Razboi in papusoi” se va desfasura la nivel national, in perioada 26 septembrie 2016 ora 00:00 – 06 noiembrie 2016, ora 23:59.

La aceasta campanie promotionala poate participa orice persoana fizica, cu varsta de peste 18 ani, cu domiciliul in Romania, cu exceptia angajatilor organizatorului si ai celor doua Agentii si companii implicate in organizarea si derularea Campaniei promotionale, precum si a membrilor familiilor acestora.

Pentru a participa la prezenta campanie si a putea castiga unul din premii, utilizatorii trebuie sa parcurga urmatoarele etape ale mecanismului de inscriere si participare:

  • a) Sa acceseze site-ul www.fortzaecutine.ro si sectiunea “RAZBOI IN PAPUSOI” sau sa apese butonul „MANUIESTE FORTZA” din pagina principala a site-ului.
  • b) In primul ecran, utilizatorul este informat in legatura cu premiile oferite de Organizator prin tragere la sorti. Ca sa poata continua, un utilizator trebuie sa dea click pe butonul „INTRA IN JOC” si sa se inregistreze in site prin completarea formularului de logare.
  • c) Un joc “RAZBOI IN PAPUSOI” se desfasoara pe durata a 60 de secunde in care participantul trebuie sa atinga cu laserul un numar cat mai mare de stiuleti de porumb. Laserul se declanseaza apasand butonul din stanga al mouse-ului. Numarul de puncte acumulate intr-un joc trebuie sa fie de minim 10.

Dupa terminarea cu succes a jocului, participantul poate sa castige unul dintre premiile oferite in campanie prin intermediul tragerii la sorti: fiecare participant care a finalizat cel putin o data jocul “RAZBOI IN PAPUSOI” si a acumulat un minim de 10 puncte este inscris automat in tragerea la sorti saptamanala. Un joc se desfasoara pe durata unui minut. Un utilizator poate juca maxim 10 jocuri pe zi, fiecare joc crescandu-i sansele de castig.

In cadrul campaniei se vor acorda, in total 108 premii. In fiecare saptamana se vor acorda 18 premii, prin tragere la sorti.

Premiile pentru fiecare saptamana sunt:

  • 1 premiu „Caricatura Star Wars” cu ramă metalică,
  • 2 premii „Cană metalică tip termos”,
  • 5 premii „Set bol salată”,
  • 10 premii „Cană cereale mic-dejun”.

Un participant poate castiga maxim un premiu pe durata Campaniei.

Prima extragere a castigatorilor campaniei va avea loc in intervalul 03-04 octombrie 2016.

A II-a extragere a castigatorilor campaniei va avea loc in intervalul 10-11 octombrie 2016.

A III-a extragere a castigatorilor campaniei va avea loc in intervalul 17-18 octombrie 2016.

A IV-a extragere a castigatorilor campaniei va avea loc in intervalul 24-25 octombrie 2016.

A V-a extragere a castigatorilor campaniei va avea loc in intervalul 31 octombrie – 01 noiembrie 2016.

A VI-a extragere a castigatorilor campaniei va avea loc in intervalul 07-08 noiembrie 2016