Acest concurs a expirat în data de 2016-12-08. Vezi concursurile active aici.
Descopera aroma Orientului!

Campania “Descopera aroma Orientului!” este organizată şi se desfăşoară în perioada: 16.11.2016 – 07.12.2016 ora 23.59.59.

Campania este deschisă participarii tuturor persoanelor fizice cu vârsta de minim 18 ani, cu domiciliul/reşedinţa în România, care se inscriu in campanie în decursul derulării acesteia, şi care respectă termenii şi condiţiile prezentului Regulament Oficial.

Participanţii la prezenta campanie trebuie să:

  1. Intre pe pagina de Facebook Tesori d’Oriente Romania si sa acceseze aplicatia speciala de concurs denumita “DESCOPERA”.
  2. Dacă utilizatorul nu este fan al paginii de Facebook Tesori d’Oriente Romania, în scopul participării acesta trebuie să devină fan al paginii, prin apăsarea butonului “Like” (“Îmi place”).
  3. Participantii trebuie sa parcurga toti pasii aplicatiei “DESCOPERA”.
  4. Dupa parcurgerea aplicatiei, participantii trebuie sa lase datele personale (nume, prenume, telefon, e-mail, varsta) in cadranul dedicat si vor fi automat inscrisi in tragerea la sorti pentru a putea castiga 1 set Hammamcare este compus din gel de duș, deodorant și parfum și o tavă pentru accesorii cadă.
  5. Un participant se poate inscrie o singura data in campanie si poate castiga un singur premiu constand intr-unset Hammamcare este compus din gel de duș, deodorant și parfum și o tavă pentru accesorii cadă.

Premiile oferite în cadrul prezentei campanii promoţionale sunt in numar de 6, fiecare premiu constand intr-un set Hammam care este compus din gel de duș, deodorant și parfum și o tavă pentru accesorii cadă.

Nu se poate acorda contravaloarea în bani a premiilor câştigate în cadrul prezentei campanii, respectiv nu se pot schimba premiile oferite în cadrul prezentei campanii.

Tragerea la sorţi pentru desemnarea premiilor va avea loc în data de 12.12.2016 în prezenţa unui reprezentant al Organizatorului si al unui reprezentant al Agentiei. La tragereala la sorţi din data de 12.12.2016 participă toate inregistrarile valide din perioada campaniei si se vor extrage cei 6 castigatori ai premiilor si 3 rezerve. 

Numele şi prenumele câştigătorilor vor fi publicate, în termen de maxim 4 zile lucrătoare de la data validării pe pagina de Facebook a organizatorului.