Acest concurs a expirat în data de 2016-11-30. Vezi concursurile active aici.
Toarna mai multa aventura!

Campania "Toarna mai multa aventura!" este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, in toate magazinele Mega Image si Mega Image Shop & Go, de pe teritoriul Romaniei, in perioada 27 octombrie 2016 - 29 noiembrie 2016.

La campanie pot participa toate persoanele fizice, cu domiciliul/resedinta in Romania, cu varsta de cel putin 18 ani impliniti la data inceperii campaniei, care achizitioneaza produsele participante la campanie, in perioada desfasurarii acesteia, din magazinele participante si care respecta integral si liber consimtit termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial.

Produsele participante in campanie sunt: Bere „URSUS” Premium 750 ml.

Pentru a participa la prezenta campanie promotionala, participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

  • a) Sa achizitioneze cel putin un produs participant la campanie, Bere Ursus Premium 750 ml, din magazinele Mega Image participante la promotie;
  • b) Sa inscrie numarul bonului fiscal prin SMS la numarul 1874, numar cu tarif normal din retelele Vodafone, Orange si Telekom;
  • c) Sa pastreze bonul fiscal in original si nedeteriorat.

Pentru fiecare SMS inscris in campanie, participantul va suporta costul acestuia, la tariful normal, stabilit de furnizorul propriu al serviciului. Un numar de bon fiscal permite inscrierea in campanie o singura data.

Fiecare participare este validata preliminar la momentul inscrierii in campanie. In acest sens, pentru fiecare inregistrare in cadrul prezentei campanii, participantul va primi din partea Organizatorului, un raspuns corespunzator prin care este informat cu privire la situatia inscrierii sale, dupa cum urmeaza:

  • a. Participantul inscrie un numar de bon in format valid – Felicitari! Ai fost inscris in Campanie pentru unul din premii. Pastreaza bonul fiscal.
  • b. Participantul inscrie un numar de bon in format incorect – Numarul de bon inscris nu este corect, te rugam sa verifici cu atentie si sa inscrii numarul de bon.
  • c. Numarul de bon a mai fost inscris de pe acelasi numar de telefon sau de pe un alt numar de telefon – Ne pare rau dar acest numar de bon a fost deja folosit. Te rugam sa inscrii un alt numar de bon.
  • d. Daca un participant inscrie al-11-lea numar de bon intr-o singura zi calendaristica – Ai introdus deja numarul maxim de bonuri admise pe zi (10). Poti inscrie acest bon in orice alta zi in perioada promotiei.
  • e. Campania s-a incheiat - Campania “Toarna mai multa aventura!” s-a incheiat in data de 29.11.2016.

Un participant identificat cu acelasi numar de telefon mobil se poate inscrie in Campanie de maximum 10 ori intr-o zi, fiecare inscriere trebuind sa fie facuta cu un numar de bon fiscal diferit si corect.

Premiile oferite in cadrul prezentei campanii promotionale sunt urmatoarele:

  • 50 premii constand intr-un Voucher Escape Room: este valabil pentru 4 persoane (castigatorul si inca 3 prieteni) si include accesul la Escape Room, termen de valabilitate 6 luni de la data incheierii campaniei. Nu include alte costuri suplimentare. Premiile se acorda conform conditiilor descrise in prezentul Regulament. 

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti electronica, in prezenta unui Notar Public, in data de 06.12.2016. In cadrul tragerii la sorti se vor desemna cate 10 castigatori pentru fiecare saptamana de campanie.