Acest concurs a expirat în data de 2016-12-19. Vezi concursurile active aici.
Ciuc - castiga o pasiune noua!

Campania "Ciuc - castiga o pasiune noua" va incepe la data de 1 noiembrie 2016 si se va incheia la data de 18 decembrie 2016, sfarsitul zilei.

Campania este organizata si se desfasoara, in toate locatiile retail unde se comercializeaza produsele participante in campanie, pe durata programului de functionare a respectivelor magazine. Toate magazinele participante sunt semnalizate cu materiale promotionale de informare a consumatorilor.

Pot participa in aceasta campanie doar persoanele fizice cu varsta de 18 ani implinita la data de 1 noiembrie 2016.

Magazinele participante:

  • Carrefour Market
  • Mega Image
  • Penny
  • Profi
  • Billa

La aceasta Campanie participa produsele companiei Heineken Romania SA, marca Ciuc Premium, Ciuc Natur Radler si Ciuc Natur Radler 0.0 %, imbuteliate in ambalaje de sticla de 500 ml si 330 ml, precum si in doza de 500 ml, comercializate in magazinele retail participante la promotie.

Consumatorii care au achizitionat cel putin un produs participant la campanie dintr-un magazin din locatiile participante si doresc sa participe in tragerea la sorti publicitara conform acestei Campanii trebuie sa urmeze una din cele doua modalitati:

  • A. Fie sa scaneze codul QR si astfel, in urma scanarii, primesc unul din urmatoarele mesaje de informare: "Felicitari! Te-ai inscris la tragerea la sorti publicitara. Iti tinem pumnii si daca vei fi unul din castigatori, vei fi contactat! Pastreaza bonul fiscal pentru validare" sau "Ai inscris deja acest numar de bon." sau "Campania Ciuc s-a incheiat in data de 18 decembrie."
  • B. Fie sa acceseze pagina www.ciucpremium.ro/pasiuni si sa completeze datele solicitate: bonul de casa, numele magazinulu, nume, prenume si numar de telefon. Se bifeaza casuta prin care se confirma citirea regulamentului. In urma inscrieri, participantii primesc unul din urmatoare mesaje de informare:  "Felicitari! Te-ai inscris la tragerea la sorti publicitara. Iti tinem pumnii si daca vei fi unul din castigatori, vei fi contactat! Pastreaza bonul fiscal pentru validare" sau "Ai inscris deja acest numar de bon." sau "Campania Ciuc s-a incheiat in data de 18 decembrie."

O persoana nu poate sa castige mai multe de un premiu pe toata durata campaniei.

Premiile oferite in cadrul campaniei sunt:

  • 50 Kindle Paperwhite Wi-Fi, 300 ppi, 4 GB
  • 200 Casti audio personalizate Ciuc, bluetooth compatible
  • 400 ochelari realitatea virtuala, Star VR Box 3D LP-VR012, Alb, compatibil cu smartphone 3.5" sau 6"

Tragerea la sorti se va efcetua in termen de maxim 5 zile lucratoare de la finalizarea campaniei!