Acest concurs a expirat în data de 2016-12-19. Vezi concursurile active aici.
Provocarea Monopoly: Sparge banca celui mai bogat mogul!

Campania "Provocarea Monopoly" este organizata si desfasurata pe teritoriul Romaniei in perioada 19 noiembrie 2016 - 18 decembrie 2016.

Ce trebuie sa faci? Intra pe site-ul campaniei, incearca sa ghicesti codul si castiga zilnic premii din seiful lui Mister Monopoly!

La intrarea pe website concurentul va fi intampinat de un mesaj video interactiv care va oferi detaliile necesare participarii/ procedura de urmat. Premiile vor fi ascunse in interiorul unui seif care se va putea deschide prin introducerea unui cod format din 4 cifre. Codul este creat de catre concurent la simpla alegere/optiune. La o sesiune de participare la concurs, un participant poate introduce maxim 10 coduri.

In cadrul unei sesiuni, in momentul in care codurile sunt introduse si in situatia in care la introducerea unuia dintre coduri se deschide seiful, participantul primeste instant un mesaj de felicitare si indicarea premiului castigat; dupa acest moment i se deschide fereastra ce trebuie completata cu datele necesare validarii castigatorului, respectiv "formularul de validare". Obligatia de completare a formularului si transmiterea prin apasarea butonului "Trimite" este imperios necesara pentru a fi declarat castigator.

Pentru fiecare zi de concurs se vor aloca un numar de 11 premii, cu exceptia cazului in care intervine un caz de reportare de premii al unei zile anterioare.

In cadrul acestei campanii promotionale se vor acorda 330 de premii instant, dupa cum urmeaza:

  • 100 x Monopoly Ultimate Banking;
  • 100 x Pie Face;
  • 30 x Simon Air;
  • 100 x Jenga;

Un participant poate castiga maxim un premiu!

La sfarsitul fiecarei saptamani a concursului, organizatorul va posta lista castigatorilor confirmati pe pagina de Facebook Monopoly Romania, ce va contine numele acestora.